Фронтменът на "Рамщайн" счупи челюстта на фен

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Фронтменът на "Рамщайн" счупи челюстта на фен

16726
на 12.06.2019
Фронтменът на Рамщайн счупи челюстта на фен
Автор:   ПИК

Фронтменът на „Рамщайн“ Тил Линедман счупи челюстта на фен, пише „Билд“.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Инцидентът е станал в бара на хотел в Мюнхен, където певецът е бил с приятели след концерт. Фен се приближил до Линдеман и помолил да си направи селфи с него. Линедман обаче отказал.

Тогава 54-годишният мъж, който е от Хамбург, започнал да обижда приятелката на музиканта - Лана. Линдеман поискал от него да се извини на жената, но той отказал. Тогава певецът ударил мъжа в лицето.

Персоналът на хотела се обадил в полицията. По предварителни данни пострадалият е диагностициран с фрактура на челюстта.

Тил Линдеман все още не е коментирал инцидента.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК