ФУНДАМЕНТАЛНО ОТ ГЕОРГИ МАРКОВ: Защо Меркел мълчи за Борисов и предава България на един анархо-комунист, който ще ни върне 75 години назад? И извършва държавен преврат

Политика

ФУНДАМЕНТАЛНО ОТ ГЕОРГИ МАРКОВ: Защо Меркел мълчи за Борисов и предава България на един анархо-комунист, който ще ни върне 75 години назад? И извършва държавен преврат

230725
на 03.08.2020
ФУНДАМЕНТАЛНО ОТ ГЕОРГИ МАРКОВ: Защо Меркел мълчи за Борисов и предава България на един анархо-комунист, който ще ни върне 75 години назад? И извършва държавен преврат
Автор:   Георги Марков

Германия е домакин на европредседателството до края на годината. Нормално е канцлерът Ангела Меркел да знае какво става из Стария континент.

препоръчано

Още повече, отдавна командва Европа чрез Юнкер, а вече и със своя министър Урсула фон дер Лайен, която оглави комисията. Меркел е и най-дълго управлявалата в Европа през последните 10 години заедно с Орбан. Той с две трети подкрепа, а тя гушната със социалистите. Всичко й е ясно. 

Защо мълчи Меркел за случващото се в България? Нали е радетел за върховенството на правото!

Номерът, че не се меси във вътрешните работи на други държави, не може да мине – меси се в Полша, където Качински е по-голям католик и от Папата, меси се и в Унгария, защото има комплекс от Орбан, който е борец за демокрация по времето на комунизма, а тя наследи демокрацията.

Защо, г-жо Меркел, има двойни стандарти? Ревяхте срещу Орбан по време на чумата, че бил диктатор, нищо, че се отчиташе всяка седмица в парламента, а в Унгария вчера заболелите от чумата са само 8.

Защо не ревете, че няма върховенство на правото днес в България? Защо не обелвате дума, че в България има червен анархо-комунист, който излизайки от президентските си правомощия, извършва държавен преврат? Той казва да се махат законно избрани Народно събрание и правителство в парламентарна държава. Подстрекава метежници за пуч в столицата – някои, от които храненици на Сорос, а други – на български олигарси, имащи проблеми с правосъдието.

Г-жо Меркел, отговорете с „да“ или „не“ на думите на президента Радев спрямо премиера Борисов: Мутра ли е Борисов или не?

- Когато направи блестящо европредседателство и вкара темата за Западните Балкани, в София дойдоха 34 държавни лидери от Европа. С какво по-добро беше председателството на Австрия, Хърватия, Финландия?

- Когато отиде при Ердоган да използва личното си приятелство и спря мигрантите, които щяха да дойдат при вас. Вие казахте, че ще се справите, но не се справихте. Те окървавиха страната ви – Берлин, Фрайбург, Кандел, Висбаден и още и още.

- Когато на практика Борисов вкара Македония в НАТО, сключвайки договор с нея.

- Когато направи трета по растеж България в Европа за 2019 г. след Полша и Унгария.

- Когато, за да не ви троши хатъра, отказа парите на вишеградците, за да издигне стена с Гърция.

- Когато сложите ръка на сърцето, ще признаете, че това е най-лоялният ви министър-председател в Европа от страните членки от ЕС. Той не ви е казал на пресконференция право в очите, както Орбан в Берлин, че ще го уволнят от работа, ако следва вашата политика.

- Борисов не употребява сила срещу анархистите, в момент, когато вашата полиция в Берлин разгонва демонстрантите.

На кого оставяте България, г-жо Меркел? В ръцете на неолибералите на Сорос и на червени анархо-комунисти, начело с президент, размахал юмрук на над 1,2 млн. души, избрали това правителство, като партизанин от отряда „Чавдар“ 1944 г.

Или не ви пука за България, щом Борисов си е ваш човек и ви е в кърпа вързан...

Като бивш конституционен съдия и депутат от Великото народно събрание, ще му дам няколко съвета:

- Да отиде на баклава при Ердоган и да му подшушне да пуска мигрантите. И без това ЕК не плаща на Турция. Това ще е добре дошло за партията „Алтернатива за Германия“ преди парламентарните избори догодина, а тя и без това си е втора политическа сила в бившето ГДР.

- Да скъса договор с Македония. Докъдето се интегрираха нашите съседи, дотам.

- Да изгони Сорос от България и закрие съвета за развитие на гражданското общество, оглавен от Томислав Дончев. Това гражданско общество в България не подлежи на развитие, то е деградило и тероризира с няколко десетки души двумилионна София.

- Пълен напред към Вишеградската четворка, където с един крак вече са и Словения, Сърбия и Латвия. Напред към християнска, а не към афро Европа.

- Полицията да се прибере по районните поделения и да осигури конституционното право на софиянци да се придвижват. Това право е неотменимо. Ако има блокади, те ще ги изгонят или ще се харесат и ще започнат и те да викат „оставка“.

- Кажи на депутатите си да спрат да дрънкат глупости за преговори с протестиращите, а да слушат какво казваш. Ти вече каза, че си преговарял с лицето на протеста Бабикян. Предложил ти е срещу 3 млн. лв. да работи за теб, но ти си отказал. Нови срещи не са необходими, ще ти иска повече пари.

Млади читатели на ПИК, Западът предаде унгарското въстание 1956 г. и ни обрече на десетилетия комунизъм. „Бийте се и идваме“ викаха по западните радиостанции, но не дойдоха, защото интересът им беше Суецкия канал. Унгарците се биха 10 дни с голи ръце с 3000 съветски танка.

1968 г. Западът предаде Чехия на съветските танкове, а великият Ян Палах се самозапали. Затвърдиха комунизма в източна Европа. Но 1989 г. унгарците отвориха границата с Австрия и Орбан изгони съветските войски. Полша създаде 10-милионната „Солидарност“. Източните, а не западните немци свалиха Берлинската стена. Румънците убиха Чаушеску, чехите направиха Хавел президент, запълвайки „Вацлавски намести“ със стотици хиляди хора.

Прав е Орбан като казва, че ако чакахме Запада, за да си извоюваме свободата, днес още щяхме да сме във Варшавския договор и СИВ.

В днешните времена Западът предаде Украйна, оставяйки Крим в ръцете на руснаците.

Предава и България, за да ни върне един анархо-комунист 75 години назад!

Халал да ви е, г-жо Меркел.

В заключение, искрена ли бяхте, г-жо Меркел, на 8 септември 2018 г.: „Искам да благодаря за ролята и куража на Борисов, защото в продължение на години се намирахме в ситуация, в която нямахме напредък, а сега се получи пробив. Имаше проява на политическа храброст. Браво, Борисов“.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен хороскоп за мразовития понеделник - успешен ден за Близнаците, трудности за Водолеите САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен хороскоп за мразовития понеделник - успешен ден за Близнаците, трудности за Водолеите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Ген. Мутафчийски и медиците във ВМА получиха втора ваксина срещу COVID-19 (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Ген. Мутафчийски и медиците във ВМА получиха втора ваксина срещу COVID-19 (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 47
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това