Фурор на Лили Иванова на празника на Перник (ВИДЕО)

ВИДЕО

Фурор на Лили Иванова на празника на Перник (ВИДЕО)

79961
преди 13 часа
Фурор на Лили Иванова на празника на Перник (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Лили Иванова предизвика фурор снощи на концерт в Перник. Хилядната публика в спортната зала "Борис Гюдеров" посрещна примата със ставане на крака и след всяка песен й благодареше с бурни аплодисменти и скандирания "Лили".

препоръчано

Лили поздрави присъстващите с празника на града и благодари на кмета Станислав Владимиров за поканата да пее в Перник.

Концертът бе част от националното турне на Лили Иванова.

Тя излезе на сцената облечена в стилен черен костюм с бяла риза. С нея бяха музикантите от "LI Orchestra" – Ангел Дюлгеров (китари, цигулка), Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Иван Йорданов-Чери (китари), Христо Михалков (бас китара), Орлин Цветанов (цигулка), Росен Ватев (ударни, перкусии) и трио "LaTiDa" (беквокали).

Националното турне ще продължи на 14 ноември - в Панагюрище, на 18 ноември - в Кюстендил, на 20 ноември - в Сандански.

На 14 декември в Арена София е кулминацията на тазгодишното турне. Тогава Лили Иванова ще излезе на сцената с оркестъра на Софийската опера и балет с диригент Константин Добройков.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК