ФУТБОЛЕН ПРАЗНИК! Брестовица отбеляза 100 години от създаването си (СНИМКИ)

Топ новина

ФУТБОЛЕН ПРАЗНИК! Брестовица отбеляза 100 години от създаването си (СНИМКИ)

6770
преди 6 часа
ФУТБОЛЕН ПРАЗНИК! Брестовица отбеляза 100 години от създаването си (СНИМКИ)

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Футболният отбор на Брестовица отбеляза 100-годишнината от своето създаване с голям футболен празник. 

препоръчано

Тържествата на стадиона в близкото до Пловдив село започнаха в събота сутринта с водосвет, отслужен от местния свещеник. Всички футболисти и футболни деятели, играли и помагали през годините на футболния отбор, бяха почетени с минута мълчание. 

Празникът, организиран от футболния отбор и кметство Брестовица, получи своята награда с гросмайсторската победа с 1:0 над Бенковски Куртово Конаре в мач от Б Регионална група "Изток“. Успехът днес беше трети за отбора от началото на сезона.

Празничната програма продължи с любителски демонстративен мач между ветерани, играли през годините за отбора. Двубоят завърши 4:4. 

Плакет по случай юбилея беше връчен от БФС. Кметът Мария Манолова, която произнесе празнично слово увери, че помощта на местната власт за футболния отбор, ще продължава и занапред. 

Утре празникът продължава с детски футболен турнир. Началото е в 9 часа. В 10 часа пък ще се проведе и Трети ретро събор на автобуси.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК