Футболист на ЦСКА: Удариха ме в главата, след това ме ритаха

Футбол

Футболист на ЦСКА: Удариха ме в главата, след това ме ритаха

7597
на 12.09.2015
Футболист на ЦСКА: Удариха ме в главата, след това ме ритаха
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Битите на "Герена" юноши на ЦСКА Иван Ангушев и Кристиян Пашов говориха пред Нова телевизия за неприятния инцидент. 

"Към мястото, където бяха моите родители и моя съотборник Кристиян, отидоха група от 25 души. Аз бях на терена, отидох да защитя съотборника си и ме уцелиха с втората бутилка", каза Ангушев.

Неговият съотборник Пашов добави: "Баща ми беше там в това меле. Феновете на "Левски" ме удариха в главата, след това ме и ритнаха и когато бях изнесен назад, баща ми скочи да ме защити, но феновете на Левски бяха доста повече и го събориха. Стюардите не помогнаха, а даже разпалиха проблема. Един от стюардите се вижда, че дърпа баща ми. Ние с нищо не сме ги провокирали", каза Пашов.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК