Футболист №1 на България: Самочувствието е нула

Футбол

Футболист №1 на България: Самочувствието е нула

4920
на 16.11.2020
Футболист №1 на България: Самочувствието е нула
Автор:   ПИК

Димитър Илиев, футболист №1 на България за 2019 година, призна, че самочувствието в националния отбор е сведено до нула след серията слаби резултати. Нападателят, вкарал почетното попадение при 1:2 от Финландия, допълни, че проблемите в тима са и психологически.

препоръчано

 "Няма как да няма психологически проблем след загуба, загуба, загуба - коментира капитанът на "Локомотив" (Пд). - Явно вече се отдалечаваме от средностатистическите отбори. Не можем да кажем, че Финландия са случаен отбор. Цифрите и статистиката достатъчно говорят за нашето представяне. След всеки мач си говорим, но нещата не се променят. Аз съм оптимист човек. С една победа можем да направим така, че да останем в тази група. От доста време самочувствието в отбора е на нула. Имаш самочувствие, когато печелиш. Промяната трябва да дойде от самите нас и нашето отношение. От доста време се говори за глобален проблем в българския футбол. Ние сме тези, които трябва да вдъхнат оптимизъм в хората".

Сподели:
Бомба x
Уникалните свойства на меда - ето какви са те Уникалните свойства на меда - ето какви са те
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 32
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това