ФУТБОЛНА МЪЛНИЯ! Полиция влезе в офиса на ЦСКА 1948

Футбол

ФУТБОЛНА МЪЛНИЯ! Полиция влезе в офиса на ЦСКА 1948

13178
на 15.07.2020
ФУТБОЛНА МЪЛНИЯ! Полиция влезе в офиса на ЦСКА 1948
Автор:   ПИК

Полицейски служители влязоха в офиса на ЦСКА 1948 в Парк хотел „Москва“.

препоръчано

Представители на СДВР, Патентно ведомство и Икономическа полиция са направили инвентаризация в офиса на столичния клуб. Служителите на реда са направили обстоен преглед на клубните артикули в канцеларията на ЦСКА 1948, след което са съставили подробен протокол.

„Потвърждавам, че в офиса дойдоха служители на реда. Нямаше никакъв проблем, хората се държаха възпитано, ние също - оказахме им пълно съдействие да си свършат работата. Съставиха протокол, подписах се под него. Нямаме никакви притеснения“, заяви пред „Спортал“ изпълнителният директор на новаците Добрин Гьонов.

Припомняме, че ЦСКА 1948 смени емблемата си, след като влезе в елита. Сега са с герба на София и абревиатура ЦСКА, докато в предните три сезона използваха тази със звездата.

свързани новини
Сподели:
Бомба x
ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това