Футболният сезон в Испания може да се доиграе през лятото

Футбол

Футболният сезон в Испания може да се доиграе през лятото

2719
на 31.03.2020
Футболният сезон в Испания може да се доиграе през лятото
Автор:   ПИК

Има сериозен оптимизъм, че сезонът във футболната  испанска Ла Лига ще се доиграе през лятото, съобщават медиите в Испания, цитирани от „Спортал”.

препоръчано

Президентът на федерацията Хавиер Тебас е провел видеоконферентен разговор с 42 клуба от Примера и Сегунда дивисион, като основната тема отново е била относно вариантите за подновяване на първенството. Както е известно, в Испания, както и почти навсякъде по света, сезонът бе спрян и мачове не се играят заради пандемията от коронавирус.

По време на видеоконферентните разговори са били обсъдени няколко варианта за доиграването на оставащите кръгове в първото и второто ниво на испанския футбол. Натежало е мнението, че е по-добре да се намери начин сезонът да се доиграе през лятото, когато се очаква извънредната ситуация вече да е към края си.

Повечето клубове таят надежди, че това може да се случи.

 

 

Сподели:
Бомба x
ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 313
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това