Халваджиян живее в палат за милиони (Снимки)

КУЛТУРА

Халваджиян живее в палат за милиони (Снимки)

118064
на 26.01.2013
Халваджиян живее в палат за милиони (Снимки)
Автор:   Явор Белчев
Кремена Халваджиян е човек на изкуството, който навсякъде се огражда с красота. Така е и в собствения й дом, с който домакинята много се гордее. В него Кремена живее със съпруга си продуцента Магърдич и синът им Бедрос и се чувства като истинска принцеса. Охолството, в което се потапяш, щом се докоснеш до тази приказна къща, буди желанието на всеки един да го притежава. Това перфектно съчетание на лукс, калса, красота и стил няма как да остане незабелязано от всеки ценител на изискания вкус. И ако поговорката: „На обущаря краката са боси" се прилага с пълна сила за всеки майстор, то в този случай тя не важи. Макар че приказните декори на много хитови предавания у нас са дело на Кремена, тя не е изоставила декора на собствения си дом, пише жълт сайт. От снимките, дело на студио МЕМ и Асен Балабанов, виждаме, че стаите са огромни, светли и просторни. Не по-малка е и терасата на къщата с красив и стилен парапет. Бялото е основен цвят в дома на стилистката, което създава усещането за чистота и свежест. По всичко личи, че домът на фамилия Халваджиян е направен с много любов, вкус и пари, разбира се. И няма как да не е направено с вкус, като се има предвид, че всички в това семейство са таланти в различни области. Кремена е завършила музикално училище, свири на виолончело, но е известна като стилист. Тя се грижи за обзавеждането на домовете на свои приятели и познати. И го прави също с толкова много любов, както го е направила и в собствения си дом.
препоръчано
Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 37
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК