Халил Летифов: "ДПС-Ново начало" е шанс за област Смолян

Политика

Халил Летифов: "ДПС-Ново начало" е шанс за област Смолян

31886
преди 4 часа
Халил Летифов: ДПС-Ново начало е шанс за област Смолян
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ние трябва да кажем на всички хора, че "ДПС-Ново начало" е шанс за област Смолян да се запази, да се развива, да има надежда и шанс за бъдещето, да бъде привлекателна и младите да остават, а тези, които са извън пределите на страната, да се върнат тук.

препоръчано

Това каза водачът на листата на "ДПС-Ново начало" Халил Летифов пред симпатизанти, изпълнили конферентната зала на Планетариума в Смолян.

"ДПС-Ново начало" показа за кратко време, че върна властта обратно в Парламента, където ѝ е мястото. Министрите вече се отчитат за свършеното и взетите решения пред депутатите. Така, заедно с нашия председател г-н Делян Пеевски, ние успяхме да върнем обратно силата на Парламента, така както е по Конституция. Цяла България очаква това - да се възстанови държавността, да се върне доверието в българския Парламент и в политиката, но най-вече да се върне доверието в хората", каза Летифов.

Той подчерта, че при срещите си с хората в селата и градовете на Смолянска област усеща разочарование и апатия.

"Нашата неизменна задача е да уверим хората, че има надежда в България нещата да се случват по реда, за който всички ние мечтаем, че не е забранено в България да мечтаем, да инвестираме и да развиваме нашите деца, нашите внуци. Апатията всъщност задълбочава политическата криза и недоверието, задълбочава като цяло ситуацията и в политиката, и в икономиката. Но ние трябва да бъдем достатъчно силни, за да дадем шанс на България, но и на област Смолян. Колкото по-силни сме ние от "ДПС-Ново начало", толкова по-голям шанс ще имат малките населени места", каза настоящият народен представител и кандидат за депутат.

По думите му предстоящите избори са изключително важни, защото резултатът от тях ще трасира бъдещето не само на 51-вото Народно събрание, но и на България.

"За мен е огромна отговорност и чест да бъда част от тази наистина силна листа, от тези мотивирани мои колеги! Надявам се, че ще постигнем резултат, който ще ни помогне, както да бъдем част от новия Парламент с наши представители от област Смолян, така и да развиваме целия регион с хъса и енергията, които имаме сега", каза още водачът Халил Летифов. 

Предизборната среща в Смолян започна с химните на България и Европа, изправили залата на крака. След това беше представена цялата листа, като всеки от кандидатите сподели няколко думи за себе си. Вторият в листата Сафидин Чикуртев подчерта, че за него е чест да бъде част от ДПС-Ново начало. "Листата ни е балансирана, а неин водач е заместник-председателят на партията - това "говори" много. Що се отнася до мен, вие ме познавате. В годините съм видял две и двеста, как можеш да работиш и как не ти дават да работиш. Днес обаче наистина "ДПС-Ново начало" дава ново начало на нещата", каза Чикуртев.

"Ние до сега работихме много усилено. Показахме завидни резултати за община Смолян, но се оказа, че сме работили за неправилните хора. Сега е моментът наистина да покажем, че е време за ново начало. Време е да искаме отговорност от тези политици, които изпращаме в Парламента", каза Медиха Заимова - трета в листата.

Останалите кандидати са: Николай Андреев, Светла Терзиева, Данчо Георгиев, Емил Пържанов, Атанас Сталев. ДПС-Ново начало е с номер 8 в бюлетината!

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втората неделя на октомври: Пари за Близнаците, които са под сексуален риск, Лъвът си вреди заради ината, Девите да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втората неделя на октомври: Пари за Близнаците, които са под сексуален риск, Лъвът си вреди заради ината, Девите да не пътуват
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на предизборно турне в Разград: Гласувайте на хартия! Машините са в частен склад, не се знае кой пита. От 3 кризи сме ви вадили, но дано Господ пак е българин (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на предизборно турне в Разград: Гласувайте на хартия! Машините са в частен склад, не се знае кой пита. От 3 кризи сме ви вадили, но дано Господ пак е българин (ВИДЕО)
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК