Хаменей: САЩ използват секса и парите, за да се внедрят сред иранския елит

СВЕТЪТ ДНЕС

Хаменей: САЩ използват секса и парите, за да се внедрят сред иранския елит

3405
на 26.11.2015
Хаменей: САЩ използват секса и парите, за да се внедрят сред иранския елит
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Съединените щати използват секса, парите и западния начин на живот, за да се внедрят сред влиятелните хора в Иран, каза днес върховният лидер аятолах Али Хаменей, цитиран от Ройтерс.

препоръчано

Изказването на Хаменей, който има последната дума по всички държавни въпроси, бе направено в телевизионен ефир след вълна от арести на журналисти и интелектуалци от властите заради страхове от проникване на западно влияние.

Според Хаменей парите и сексът променят възгледите, вярванията и начина на живот, така че човек да започне да мисли като американец.

"Основните мишени на това проникване са влиятелните хора, тези, които вземат решенията. Това е много опасно", каза върховният водач на Иран, пише БТА.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК