Ханес – храненик на Мариана

Папараци

Ханес – храненик на Мариана

6734
на 02.11.2012
Ханес – храненик на Мариана
Автор:   Нина Норд
Любимият на Мариана Попова – италианецът Ханес се похвали, че семейството му имало разкошен дворец, което явно целеше да издигне изгората му до статуса на принцеса.  Този факт се изплъзна от устата на кандидат-жениха в ефира на ВИП брадър, където той предложи брак на певицата пред цяла България. Според клюките обаче бизнесът на човека от Ботуша е западнал до такава степен, че от принц се е превърнал в просяк. Добре, че е Марианчето да го хрантути, говори се из шоусредите. Не е тайна, че певицата изкарва яки хонорари, когато е канена на частни партита, откривания на заведения и клубни участия. Зашушука се и че диамантеният пръстен, с който Ханес поиска ръката на певицата във ВИП брадър, бил осигурен от екипа на предаването.
препоръчано
Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК