ХАРВАРД ЛИ? Лена Бориславова се изгаври тежко с ЕГН-то на Корнелия заради саботажа й срещу машинното гласуване (СНИМКА)

ТЕМА

ХАРВАРД ЛИ? Лена Бориславова се изгаври тежко с ЕГН-то на Корнелия заради саботажа й срещу машинното гласуване (СНИМКА)

416920
на 21.11.2022
ХАРВАРД ЛИ? Лена Бориславова се изгаври тежко с ЕГН-то на Корнелия заради саботажа й срещу машинното гласуване (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Липсата на всякакви харвардски обноски демонстрира Лена Бориславова, която в последните две-три седмици е особено активна в социалната мрежа. Бившата говорителка на кабинета на Кирил Петков демонстрира махленско възпитание, ползолявайки си неуместна гавра с възрастта на лидера на БСП Корнелия Нинова, забеляза ПИК.

препоръчано

Макар насилствено да бе отстранена от предсрочните парламентарни избори, което й костваше място в парламента до нейния възлюбен Кирил, Лена Бориславова надъхва "Продължаваме промяната" за всички акции на Петков от последните дни.

Една от тях, разбира се, е воят на ПП-тата срещу връщането на хартиената бюлетина. Както е известно, в края на миналия месец БСП внесе в Народното събрание законопроект за промяна в Изборния кодекс, така че избирателят сам да определя дали да гласува с бюлетина, или с машина. Един от мотивите на левицата, а и на останалите партии, гласували за връщането на хартията, е, че много българи, предимно по-възрастните сред населението, се въздържат от гласуване заради неумението им да боравят със съвременните технология. 

Този мотив даде повод на бившия началник на политическия кабинет на Кирил Петков да се изгаври с Корнелия Нинова и трима от най-верните й депутати в пленарната зала - зам.-председателя на Народното събрание Кристиан Вигенин, Иван Ченчев, и заместник-председателя на парламентарната група Атанас Зафиров.

Лена шерна снимка "Електронното гласуване плаши възрастни хора", на която карето се рови в мобилните си телефони.

Само за протокола, изброените все още се считат за хора на средна възраст - Нинова е на 53, Зафиров на 51, Вигенин и Ченчев съответно на 47 и 46.

Същите тези лица допреди няколко месеца бяха и коалиционни партньори на Ленчето и нейния Киро, но вече са от другата страна, след като се усъмниха в прозрачността на машинното гласуване. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 7 декември - алчни роднини завиждат на Овните, трудностите преследват Скорпионите от сутринта САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 7 декември - алчни роднини завиждат на Овните, трудностите преследват Скорпионите от сутринта
ПИК TV x
Борисов сложи край на спекулациите пред ПИК - каза ще има ли сглобка между ГЕРБ и ППДБ и Спаси София Борисов сложи край на спекулациите пред ПИК - каза ще има ли сглобка между ГЕРБ и ППДБ и "Спаси София"
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК