Харизанов за "доганиста" Джейхан Ибрямов: Що дириш майце си на паркинга на магазин да взимаш 100 хил. лева?! И цъфнаха ли налъмите, след като Иван Гешев го няма

Епицентър

Харизанов за "доганиста" Джейхан Ибрямов: Що дириш майце си на паркинга на магазин да взимаш 100 хил. лева?! И цъфнаха ли налъмите, след като Иван Гешев го няма

224942
преди 5 часа
Харизанов за доганиста Джейхан Ибрямов: Що дириш майце си на паркинга на магазин да взимаш 100 хил. лева?! И цъфнаха ли налъмите, след като Иван Гешев го няма
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Следващо мнозинство, ако има такова, ще е около Борисов и Пеевски ще игра основна роля. Влиянието на Пеевски ще расте. Това прогнозира Слави Василев, политолог, пред бТВ.

препоръчано

Политиците залагат на това, с което са известни назад в годините, играят на сигурно. И ГЕРБ, и ПП са с едни и същи послания, но има тънка разлика между тези, които знаят как се управлява и ентусиастите, които облъчват с маркетингови послания. Но умората е всеобща. По тона и настроението на кампанията си личи, че и те не си вярват, каза политическият анализатор Георги Харизанов.

Разумно е партиите да се държат по-спокойно, лидерите да са по-внимателни по отношение на изказвания за бъдещи коалиции, коментира политологът Светослав Малинов. 

Без ГЕРБ и ППДБ да са заедно, няма да имаме коалиция, всеки трети може да се присъедини, ще видим колко ще настоява ГЕРБ за ДПС, от ГЕРБ зависи, смята той.

От избирателите зависи с колко депутати ще влезе ДПС, припомни Георги Харизанов.

По времето на Орешарски съм играл лично с прокуратурата този мач като с Джейхан Ибрямов. Въпросът си остава - какво прави Ибрямов да взима 100 хил. лв. на паркинга на магазин, що дириш майце си там, попита реторично Харизанов.

ППДБ и ГЕРБ няма да имат достатъчно депутати за мнозинство. Всеки трети може да допълни нуждата от 120 души, изтъкна Малинов.

Протестът на Доган е сам срещу себе си, трябваше сам да си викне: Оставка, заяви Харизанов по повод демонстрацията на площада в неделя.

Изстреля ли се БВП, цъфнаха ли налъмите, подобри ли се нещо, след като Иван Гешев го няма вече, попита иронично той. Дълбоко невярно е, че смяната на една личност ще променят нещо, допълни Харизанов.

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 52
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК