Харизанов уволни Борисов и Георги Марков от плажа в Слънчака

Политика

Харизанов уволни Борисов и Георги Марков от плажа в Слънчака

275430
на 24.07.2020
Харизанов уволни Борисов и Георги Марков от плажа в Слънчака
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

„…Защото партията има нужда от нови лица, модерни, дигитални хора, а не аналогови политици. Дори и протестът е полезен за самата партия като тласък към промяната“, заявил Георги Харизанов пред „Блиц“.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

С две думи Харизанов иска да очисти ГЕРБ от Бойко Борисов.

Борисов, който си е „аналогов“ политик и не го крие. И в това му е чарът, такъв си го харесват.

Хубаво е, че Харизанов е дал това изявление, след него маските падат. Хубаво е и че публично се подмазва на протеста.

Протестът, казва директорът на телевизия „Европа“ и неформален съветник на премиера, е „полезен“. На друго място казва, че на улицата са „готините млади хора“.

Ясно е вече кой пълни главата на Борисов с глупости, докато му сапунисва въжето. Въжето за оная, същата бесилка пред Министерския съвет, която „готините млади“ издигнаха да провесят Борисов и Гешев.

„Полезен“, според Харизанов, е протестът на лумпените на Божков, на тротинейшъните на Бойкикев, на дегенератите на Копейкин, на червената номенклатура на Еленко Божков, на фейковете на Бабикян. Защото това е човешката маса на протеста, други там не забелязваме.

Да наричаш този отровен сбирщайн „готини“, „млади“ и „полезни“ за ГЕРБ, е доста цинично, не ли? Освен цинично, си е подривна дейност срещу управляващата партия.

Наскоро Цветан Цветанов обяви, че Борисов стяга Харизанов за новия „втори“ в ГЕРБ. Той ходел по събрания в провинцията да укрепва структурите.

Това Харизанов вероятно го прави в кратките си почивки от плажа в Слънчака и между два фейсбук статуса за „джета“, който всеки момент щял да възседне.

Като му гледат фейсбука, редовите симпатизанти на ГЕРБ изпадат в културен шок. Фитнеси, мускули, голф, тенис, яхти, джетове, лайфстайл поне като на Роман Абрамович. И горчивата реминисценция за една Тръба.

Дали агитацията на „Харизанов суперстар“ достига до умовете и сърцата на герберите в провинцията?

Дали изказвания от сорта, че Георги Марков трябва да чете обявите за психично здраве във вестник „Трета възраст“, помагат на ГЕРБ в критичен момент като сегашния?

Георги Марков е символ не просто на ГЕРБ, но и на българската демокрация – с всичките й кривици и правици. Един от бащите на Конституцията, достолепен конституционен съдия, основател на СДС, поканен за депутат лично от Борисов. Блестящ оратор, гордост за всеки парламент. 

Харизанов сега иска да го уволни. Да уволни и Борисов, и останалите „стари муцуни“ в ГЕРБ, очевидно за да превземе партията със своя Институт за дясна политика. Това са „дигиталните политици“, бе, те ще поведат ГЕРБ към нови висини, докато цакат белота в „Какао бийч“.

Време е Борисов да каже в прав текст – какъв е Георги Харизанов, той ли е сивият кардинал на партията му, него ли готви за „втори човек“, истина ли е, че Харизанов стои зад разжалването на Цветан Цветанов…

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО) СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК