Харисън Форд се завръща на малкия екран със сериала "1923"

Шоу свят

Харисън Форд се завръща на малкия екран със сериала "1923"

13164
на 17.12.2022
Харисън Форд се завръща на малкия екран със сериала 1923
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Харисън Форд до голяма степен предпочита големия пред малкия екран. С уестърна "1923" актьорът обаче прие да се завърне в телевизията, още едно доказателство за притегателната сила на американските сериали, предаде Франс прес. 

препоръчано

Поредицата, която тръгва по Парамаунт плюс в неделя, е спин-оф на хитовия сериал "Йелоустоун" за американския Запад и неговата дива природа. В нея семейството каубои Дътън са отдадени на защитата на огромното си ранчо в Монтана.

Вместо към съвременните приключения в "Йелоустоун", сериалът "1923" се връща към корените на династията в началото на 20-и век. Харисън Форд е в ролята на патриарха Джейкъб Дътън, който заедно със съпругата си Кара, в образа на която се превъплъщава носителката на "Оскар" Хелън Мирън, се опитва да защити земята и ранчото си от многобройни хищници - както животни, така и хора.

Благодарение на качеството на сценария си телевизионното приключение убеди Харисън Форд временно да загърби традиционното кино, пише "Телеграф“.

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 53
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК