Харманли чака 15 млн. лева за саниране на 10 блока

Региони

Харманли чака 15 млн. лева за саниране на 10 блока

9858
на 10.06.2023
Харманли чака 15 млн. лева за саниране на 10 блока
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Разяснителна среща по програмата за поставяне на фотоволтаични системи на жилищни сгради за производство на електроенергия за собствени нужди в Харманли, съобщиха от Общината. 

препоръчано

От местната администрация съобщиха още, че са подадени проекти за саниране на 10 многофамилни жилищни  сгради по Националния план за възстановяване и устойчивост, обяснява "Хасковска Марица“. Одобрените сгради, кандидатствали по първия етап от програмата, ще получат до 100 % безвъзмездна финансова помощ.

Подадените проектни предложения са на обща стойност близо 15 милиона лева и са за сгради в кварталите “Тракия“, “Изгрев“ и по булевард “България“. Лимитът , определен от МРРБ за Харманли, е до 30 милиона лева, посочват от дирекция “Европейски и национални оперативни програми“.

В Града на Белоногата се надяват и 10-те сгради да получат финансиране. Това ще стане ясно до 3 месеца.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 32
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК