Хванаха голямо количество контрабандни цигари в камион с авточасти на Лесово

Крими

Хванаха голямо количество контрабандни цигари в камион с авточасти на Лесово

13649
преди 6 часа
Хванаха голямо количество контрабандни цигари в камион с авточасти на Лесово
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Откриха голямо количество контрабандни цигари, скрити в камион, на ГКПП "Лесово". Проверката е извършена в рамките на съвместна операция по противодействие на контрабандата с участието на екипи от Агенция "Митници", Главна дирекция "Гранична полиция", ГД "Борба с организираната престъпност" и Национална агенция за приходите.

препоръчано

До залавянето се е стигнало, след като на митническия пункт пристигнала товарна композиция с румънска регистрация от Турция. Според представените документи от водача, който е бил румънски гражданин, той превозвал 36 колета с авточасти от Турция за Румъния през България.

При проверка на товара със специализирана рентгенова апаратура митническите служители селектират сред декларираната стока зони с подозрителна плътност.

Извършена е физическа проверка, при която в част от колетите с авточасти са открити кашони и найлонови торби, съдържащи общо 290 800 къса или 14 540 кутии недекларирани цигари от различни търговски марки, всички с турски акцизен бандерол.

Контрабандните цигари на стойност около 100 000 лева са иззети. По случая е образувано досъдебно производство.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за вторник - денят е успешен за Овните и емоционален за Скорпионите САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за вторник - денят е успешен за Овните и емоционален за Скорпионите
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: За каква антикорупция говорим?! Асен Василев влезе с една гарсониера в политиката, а осъмна собственик на голяма сграда в центъра на София (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: За каква антикорупция говорим?! Асен Василев влезе с една гарсониера в политиката, а осъмна собственик на голяма сграда в центъра на София (ВИДЕО)
ново
Днес: 95
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК