Хванаха жена, изтеглила 10 000 лв. от чужда карта

Крими

Хванаха жена, изтеглила 10 000 лв. от чужда карта

30740
на 09.08.2024
Хванаха жена, изтеглила 10 000 лв. от чужда карта
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Хванаха 68-годишна жена, изтеглила 10 000 лв. от чужда карта в Пазарджишко, съобщиха от полицията.

препоръчано

В края на юни 42-годишен жител на брациговското село Козарско е подал жалба.

Той информирал органите на реда, че неизвестен е успял да изтегли от банковата му сметка в рамките на около седмица сумата.

Престъплението било извършено чрез използване на банковата карта на потърпевшия. Трансакциите са осъществени от АТМ устройства в Пещера и Брацигово.

Органите на реда установили, че автор на деянието е жената на същото село. Тя не е задържана заради здравословни проблеми.

Материалите по разследването са докладвани на прокуратурата.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК