Хванаха крадец на велосипед в Русе

Региони

Хванаха крадец на велосипед в Русе

4739
на 15.12.2015
Хванаха крадец на велосипед в Русе
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Мъж е задържан след кражба на велосипед от площадка в блок на ул. Чипровци 10 в Русе, съобщават от Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи. Престъплението е извършено между 15 и 16 часа на 14 декември.

препоръчано

Г.Т. на 45 г. от Русе е отнел велосипед, който се е намирал на площадка между втори и трети етеж на посочения адрес. 45-годишният обаче е бил задържан непосредствено след като е извършил кражбата и срещу него е започнато бързо производство. По случая работи Второ Районно полицейско управление.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за последния работен ден от седмицата - Близнаците стават жертва на интриги, успехът намига на Раците САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за последния работен ден от седмицата - Близнаците стават жертва на интриги, успехът намига на Раците
ПИК TV x
НА ВНИМАНИЕТО НА ПРОМЯНАТА! Хората на Слави с нов хит: Като Кирцата съм проста, от години свикнала съм да подписвам само него... (УНИКАЛНО ВИДЕО) НА ВНИМАНИЕТО НА "ПРОМЯНАТА"! Хората на Слави с нов хит: Като Кирцата съм проста, от години свикнала съм да подписвам само него... (УНИКАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 38
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК