Хванаха млад шофьор за дрифт в Смолян

Крими

Хванаха млад шофьор за дрифт в Смолян

8551
на 10.06.2024
Хванаха млад шофьор за дрифт в Смолян
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Хванаха 22-годишен шофьор за дрифт в Смолян, съобщиха от полицията.

препоръчано

Сигналът за инцидента е подаден от гражданин. Младият мъж е извършвал опасни маневри на кръстовище, образувано от улиците „Петър Берон“ и „Станевска“.

Н 6 юни той е установен. При извършената проверка е установено, че той е с валидно свидетелство за управление на МПС, но е в нарушение на някои разпоредби на Закона за движение по пътищата.

Наложени са му административно-наказателни мерки. Издадена е заповед за спиране от движение на моторното превозно средство за срок от 1 месеца и е съставен акт за административно нарушение, за което законът предвижда парична санкция в размер на 3000 лева и 1 година лишаване от правоуправление.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК