Хванаха сериен крадец от болници в Пловдив

Крими

Хванаха сериен крадец от болници в Пловдив

7041
на 19.02.2022
Хванаха сериен крадец от болници в Пловдив
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Автор на други две идентични кражби на територията на пловдивска болница се оказа задържаният в в сряда във Второ РУ 44-годишен мъж.

препоръчано

Мародерът е с богато криминално досие и осъждан, а в сряда беше заловен непосредствено, след като задигнал мобилен телефон от стаята на пациент.

В хода на работата разследващите са събрали доказателства, че в средата на декември м.г. и началото на януари, той извършил подобни посегателства и от други две болнични стаи в същото лечебно заведение.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки
ПИК TV x
НА ВНИМАНИЕТО НА ПРОМЯНАТА! Хората на Слави с нов хит: Като Кирцата съм проста, от години свикнала съм да подписвам само него... (УНИКАЛНО ВИДЕО) НА ВНИМАНИЕТО НА "ПРОМЯНАТА"! Хората на Слави с нов хит: Като Кирцата съм проста, от години свикнала съм да подписвам само него... (УНИКАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 135
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК