Хванаха се за гушите! Манолова и Дончева в дует срещу Хаджигенов, петнял мутрите: Може да не е част от парламентарната група! Той беше съпредседател само за изборите

Акценти

Хванаха се за гушите! Манолова и Дончева в дует срещу Хаджигенов, петнял мутрите: Може да не е част от парламентарната група! Той беше съпредседател само за изборите

163422
на 08.04.2021
Хванаха се за гушите! Манолова и Дончева в дует срещу Хаджигенов, петнял мутрите: Може да не е част от парламентарната група! Той беше съпредседател само за изборите
Автор:   ПИК

Разпадът при "Мутрите" на Мая Манолова започна още преди да са прекрачили прага на Народното събрание, видя ПИК. Взелите малко над 4% от вота на изборите, започнаха жестоките битки за постове и договорки три дни след след изборите.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

След изказването пред БНТ на Николай Хаджигенов сутринта, че е готов да се жертва за министър в името на благото, а и че задължително им трябват гласове на БСП, ДПС или ГЕРБ, Мая Манолова побърза го отлъчи.

На нарочна пресконференция, тя й дружката я Татяна Дончева, дадоха да се разбере, че женска ръка управлява въпросната формация "Мутри" и, че никой не може да си надига главата и да изразява свободно мнение.

"Ако някой бленува за министър с гласовете на ГЕРБ, БСП и ДПС, няма място в нашата група. Изразеното от Хаджигенов мнение по националната телевизия е негово лично мнение, което не ангажира ИСМВ. В разговори и пазарлъци с партиите на статуквото не влизаме. Хаджигенов беше съпредставляващ коалицията заедно с мен до провеждане на изборите Предстои да се сформира парламентарната н група, която ще избере свое ръковдство и говорители, които ще изразяват мнението на групата. Не е задължително Хаджигенов да е част от групата, особено ако смята да става министър с подкрепата на тези партии. Нито един депутат, който си позволява да води пазарлъци, няма да е част от нашата група", заяви Манолова в дует с Татяна Дончева, която поклащаше глава в съгласие до нея.

Така човекът, който носеше ковчези, замеряше герба с прашка, изхвърли една дузина яйца и какво ли още не, бе порицан пред всички, че търси подкрепа за министерското си място, заради което стана пределно ясно, че се е раздавал толкова цяло лято.

Още по-странно беше признанието, че Манолова или Дончева не са разговаряли с Хаджигенов преди да обявят решението си пред медиите. Татяна Дончева опита да смечки тона на Манолова, която ръкомахаше в типичния си стил, като заяви, че трябва да се даде толеранс на "новите" в политиката от поне 100 дни, защото не знаят как да говорят и какъв ефект имат думите им.

Каква ще е съдбата на Хаджигенов и депутатското му място още не е ясно, както и това на хората в листите, защото по думите на Манолова не се знаело въобще кой ще стане народен представител.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с най-дълбоко гърло Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО) УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с "най-дълбоко гърло" Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО)
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК