Хвърчат искри между депутати в ефир заради ресторантите. Тома Биков затапи Сашо Симов и Велислава Кръстева

ГОРЕЩО

Хвърчат искри между депутати в ефир заради ресторантите. Тома Биков затапи Сашо Симов и Велислава Кръстева

17862
на 26.02.2021
Хвърчат искри между депутати в ефир заради ресторантите. Тома Биков затапи Сашо Симов и Велислава Кръстева
Автор:   ПИК

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков влезе в остър спор в ефир с колегите от БСП Александър Симов и Велислава Кръстева от ДПС. Счепкването стана заради предстоящото отваряне на ресторантите от 1 март.

препоръчано

„Звучи толкова симпатично, ако лишено от други съмнения. Защо на 1 март, а не примерно на 1 април. Защо се взима подобно решение точно на старта на предизборната кампания. Ляга сянка на съмнение, че това е поредна популистка акция. Цели се „купуване“ на  бранша. Не започваме ли да приличаме на Занзибар“, където не вярват на коронавируса“, заяви Кръстева по Нова телевизия.

„Аз не чух реакция от НОЩ или някой друг по въпроса дали трябва да се отворят заведенията“, продължи тя.

„Нейните въпроси са адекватни, а някой пита ли се колко заведения изобщо няма да отворят, защото са фалирали“, изтъкна Симов.

„В този бранш претърпяха огромен удар“, категоричен е социалистът.

По думите на Симов правителството не е предприело адекватни мерки за компенсиране на бранша.

„Мисля, че над 700 млн. лева са дадени за този бранш. Ако някой си е мислил, че в криза държавата може да компенсира всички загуби….“, отвърна на нападките им Тома Биков от ГЕРБ.

„Наблюдавам Чехия и резултатът не е по-добър от нашия. Най-важното е правителството да не позволи да блокира здравната система. Нещо такова се случи през декември“, продължи той

„Предполагам, че колегите знаят какво трябва да се прави, а  ние не знаем“, контрира ги Биков

Симов каза, че НОЩ се е превърнала в мръсна дума. Биков отвърна, че се е превърнала в такава дума за БСП и изтъкна, че според социологическите изследвания огромна част от хората вярват на ген. Мутафчийски.

Биков каза, че за опонентите му е много по-лесно да говорят от позицията на опозиция и от задна дата.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за последния работен ден - късмет за Телците, Раците стягат куфарите САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за последния работен ден - късмет за Телците, Раците стягат куфарите
ПИК TV x
ШОУ В ПАРЛАМЕНТА! Манолова бяга от пиара на ГЕРБ - мълчи защо гази законите (ВИДЕО) ШОУ В ПАРЛАМЕНТА! Манолова бяга от пиара на ГЕРБ - мълчи защо гази законите (ВИДЕО)
ново
Днес: 138
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това