Хекимян съсипа Терзиев и Бонев: Рекламно се снимате с ботуши, а децата газят кал по "Опълченска"

Акценти

Хекимян съсипа Терзиев и Бонев: Рекламно се снимате с ботуши, а децата газят кал по "Опълченска"

72827
на 16.09.2024
Хекимян съсипа Терзиев и Бонев: Рекламно се снимате с ботуши, а децата газят кал по Опълченска
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Терзиев онзи ден "чисти" България рекламно с гумени ботуши. Кмете, моля, осигурете ботуши поне за децата от "Опълченска", за да отидат на първия си учебен ден в прилежен вид. Това написа на страницата си във Фейсбук Антон Хекимян, който публикува и снимки от газещи в калта по ул. Опълченска родители и деца. Улицата е в ремонт, а общината не е осигурила нормални проходи през разкопаното.

препоръчано

След като им изрязаха дърветата, Терзиев и Бонев, оставиха хората на "Опълченска" да газят в лепкава софийска кал до колене. В първия си учебен ден децата ще практикуват слалом в стротелен обект. От входа - всички са директно в изкопите. Няма подложки, няма обезопасяване, отбелязва Хекимян.

Терзиев, Бонев, Вие вече сте големи момчета - не се крийте зад комунистически лозунги. Като този цитат от "програмата" на кмета - „Визията за града поставя човека в центъра на всички инициативи“.

"Човекът" в инициативата на "промяната", посочва още общинският съветник от ГЕРБ.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 93
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК