Хеликоптер и изтребител Су-34 се разбиха близо до границата с Украйна

ГОРЕЩО

Хеликоптер и изтребител Су-34 се разбиха близо до границата с Украйна

19325
на 13.05.2023
Хеликоптер и изтребител Су-34 се разбиха близо до границата с Украйна
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Изтребител Су-34 и хеликоптер се разбиха днес в Брянска област, предаде ТАСС като се позова на службите за спешна помощ, съобщи БТА.

препоръчано

Самолетът е паднал близо до украинската граница. Проверява се каква съдбата на хората на борда, каза източник от службите, уточнявайки, че обстоятелствата около катастрофата се разследват.

"Хеликоптерът се е разбил в град Клинци, по предварителни данни, поради пожар в двигателя", заяви източникът на агенцията. По думите му в момента се установява чия собственост е хеликоптерът. Проверяват се дали има пострадали. Според източник от службите за справяне с извънредни ситуации двигателят на хеликоптера се е запалил преди катастрофата.

В момента към мястото на инцидента пътуват оперативни служби и се установяват обстоятелствата, при които е станала катастрофата. Представителят на местната власт Сергей Евтеев заяви, че на земята няма разрушения и че по-късно ще бъде предоставена допълнителна информация, информира БТА.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК