Хеликоптер се разби край гръцкия остров Евбея заради циклона „Елиас“

Балкани

Хеликоптер се разби край гръцкия остров Евбея заради циклона „Елиас“

7973
на 28.09.2023
Хеликоптер се разби край гръцкия остров Евбея заради циклона „Елиас“
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Хеликоптер падна в морето край северната част на гръцкия остров Евбея, който е силно засегнат от обилни валежи, причинени от циклона „Елиас“, предаде гръцката телевизия „Скай“.

препоръчано

Съгласно първоначалната информация хеликоптерът е граждански тип А-109 и е излетял от Мандуди към индустриалната зона на крайбрежния град Волос.

Отново според информацията пилотът е предупредил за лоши метеорологични условия.

Свидетели са видели как хеликоптерът пада в морския район край село Ахлади.

Кораби на бреговата охрана, частни кораби, намиращи се в района, и хеликоптер на военновъздушните сили провеждат спасителна операция в морската зона.

свързани новини

В района духат ветрове със сила 4 по скалата на Бофорт.

Ситуацията във Волос и Евбея е изключително тежка с поройни валежи, наводнения, свлачища и тонове кал. Жителите са призовани да останат на закрито.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 28
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК