Хепи Ванче се качи на уейкборд в Егейско море, но ето какво й се случи секунди по-късно (ВИДЕО)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Хепи Ванче се качи на уейкборд в Егейско море, но ето какво й се случи секунди по-късно (ВИДЕО)

16602
на 14.09.2021
Хепи Ванче се качи на уейкборд в Егейско море, но ето какво й се случи секунди по-късно (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Неприятен инциден във водите на Егейско море преживя победителката от шестия сезон на "Фермата" Ваня Илиева. 

препоръчано

Както ПИК писа в края на миналия месец, Хепи Ванче се впусна в поредното си морско приключение. Тя се върна към работата си на яхтена стюардеса, но не защото е похарчила наградата си от риалити формата, както се писа в последните дни, а за да свърши услуга на приятел, поканил я за едномесечен ангажимент.

Луксозната лодка обикаля край бреговете на Гърция, а на борда й за осмината американци се грижат Ваня, готвачът и капитанът. Вчера, в обедната си почивка, вечно усмихнатата лудетина реши да се разнообрази с каране на уейкборд.

"Гостите са на разходка, готвачът заспа, а аз се възползвам от всяка свободна минутка. Умрях от студ, понеже кой да се сети, че септември си е време за неопрен, ама кефът е толкова голям, че заглушава тракането на зъбките", сподели с инстаграм аудиторията си Хепи Ванче.

Тя приложи и две кратки видеа, но с едното от тях изправи косите на последователите си. Изскочила на пътя й огромна шамандура провали майсторското й изпълнение върху уейкборда. 

"Като изключим шамандурата, се справих много добре. Един приятел ме бъзика: "Ти се возиш, бе, Ванче, ти не караш". Истината е, че в тази ситуация не успях да реагирам, понеже не знам как да завивам. Пуснах се, защото щях да се забия в шамандурата. Сега имам мускулна треска на гърба и на врата, но и това ще мине - всичко е супер и хепи", сподели пред ПИК Хепи Ванче.

">

Сподели:
Бомба x
Страда ли котката от липсата на стопаните си? Страда ли котката от липсата на стопаните си?
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Георги Харизанов: Няма данни Кирил Петков да е завършил Харвардския университет, той и до днес е с двойно гражданство (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Георги Харизанов: Няма данни Кирил Петков да е завършил Харвардския университет, той и до днес е с двойно гражданство (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 19
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това