Херо Мустафа към баскетболистите ни: Аз ще съм най-големият ви фен! (ВИДЕО)

ВИДЕО

Херо Мустафа към баскетболистите ни: Аз ще съм най-големият ви фен! (ВИДЕО)

4631
на 04.03.2021
Херо Мустафа към баскетболистите ни: Аз ще съм най-големият ви фен! (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Задушевна и приятна среща, изпълнена с усмивки и шеги имаха играчите на мъжкия национален отбор и Нейно Превъзходителство посланика на САЩ в България Херо Мустафа.

препоръчано

Щабът на официалния представител на САЩ се свърза с президента на БФ по Баскетбол Георги Глушков веднага след като България победи в Рига Латвия с 66:65 и поиска среща с момчетата на Росен Барчовски.

Нейно превъзходителство се оказа запален фен на баскетбола, като показа и умения с оранжевата топка в зала „Триадица“. Тя подари мартеници на играчите, като им пожела „здраве, щастие и берекет“ на български.

„Догодина, на ЕвроБаскет, аз ще бъда вашия най-голям фен“, каза на играчите и треньорския щаб посланик Херо Мустафа. Играчите пък й подариха топка с автографите си. Президентът на БФБаскетбол Георги Глушков изненада посланика с книга – двата тома на „Баскетболът – игра на личности“, от които да се запознае със славната 100-годишна история на баскетбола в България.

Сподели:
Бомба x
Астролог съветва: Избягвайте лошите постъпки, не лъжете и не крадете Астролог съветва: Избягвайте лошите постъпки, не лъжете и не крадете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова разкрива ходовете на новото ОФ в парламента и ще има ли служебен кабинет на Радев (НА ЖИВО) САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова разкрива ходовете на новото ОФ в парламента и ще има ли служебен кабинет на Радев (НА ЖИВО)
ново
Днес: 157
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това