Херцогиня Катрин разкри какво е най-голямото й щастие (ВИДЕО)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Херцогиня Катрин разкри какво е най-голямото й щастие (ВИДЕО)

22799
на 07.02.2019
Херцогиня Катрин разкри какво е най-голямото й щастие (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Херцогинята на Кембридж Катрин посети две лондонски начални училища, за да разговаря с ученици и учители в рамките на Седмицата на детското психично здраве
 
В класна стая в началното училище „Лавъндър“ в Лондон Кейт се включи в занятие, в което участниците споделят какво ги кара да се чувстват щастливи. Когато дойде нейният ред, херцогинята показа семейна снимка, на която е в компанията на съпруга си принц Уилям и трите им деца – ДжорджШарлот и Луи.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

"Това са децата ми, а до тях е съпругът ми. Семейството ми е нещото, която ме прави щастлива", обясни на децата Кейт. „Обичаме да прекарваме времето си заедно, да играем навън. А това ме прави щастлива“. 
 
Херцогът и херцогинята на Кембридж използваха въпросната снимка като изображение за свои коледни картички. 
Седмицата на детското психично здраве е важна за Уилям и Кейт  кауза, която има за цел да повиши осведомеността по темата, както и да премахне стигмата и притеснението на родителите и децата да търсят помощ. Кейт е и патрон на благотворителната организация за детско психично здраве "Place To Be". 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
Васил Тончев с ТОП прогноза пред ПИК TV: Борисов бие на вота - вариантите за мнозинство са два и той вече ги е набелязал. Но вървим към нова спирала от избори (ВИДЕО) Васил Тончев с ТОП прогноза пред ПИК TV: Борисов бие на вота - вариантите за мнозинство са два и той вече ги е набелязал. Но вървим към нова спирала от избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 89
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК