Хилари Клинтън ще успокоява предизборна размирния Шарлът

Америка

Хилари Клинтън ще успокоява предизборна размирния Шарлът

5665
на 24.09.2016
Хилари Клинтън ще успокоява предизборна размирния Шарлът
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

 Кандидатът на демократите за президент на САЩ Хилари Клинтън в неделя ще посети град Шарлът, щата Северна Каролина, разтърсен от буйни протести след фатална полицейска стрелба срещу чернокож, предаде AFP, позовавайки се на съобщение на нейния предизборен щаб, пише "Фокус". 
Клинтън по-рано призова да стане публичен полицейският запис от стрелбата срещу 43-годишния Кийт Ламонт Скот, последната жертва при поредица от убийства на чернокожи с участието на полицаи, подклаждащи недоволството в цяла Америка. 

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК