Хиляди посрещнаха Николай Нанков, Младен Маринов и Валери Лачовски за края на кампанията на ГЕРБ в Ловеч (СНИМКИ)

Политика

Хиляди посрещнаха Николай Нанков, Младен Маринов и Валери Лачовски за края на кампанията на ГЕРБ в Ловеч (СНИМКИ)

34618
на 07.06.2024
Хиляди посрещнаха Николай Нанков, Младен Маринов и Валери Лачовски за края на кампанията на ГЕРБ в Ловеч (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Като усещам енергията на този препълнен площад съм сигурен, че в неделя ще прекратим 3-годишния експеримент, в който ни вкараха, заяви бившият МВР-шеф

препоръчано

Бившият вътрешен министър Младен Маринов и областният координатор на ГЕРБ в Плевен Валери Лачовски бяха гости на своя колега и приятел Николай Нанков за края на предизборната кампания на коалицията ГЕРБ - СДС в област Ловеч. Хиляди ловчанлии посрещнаха на площад "Тодор Кирков" тримата водачи на листите на ГЕРБ - СДС в Софийска и Плевенска области и в Ловешкия регион.

"Като усещам енергията на този препълнен площад съм повече от сигурен, че в неделя с номер 22 в бюлетината ще сложим край на 3-годишния експеримент, в който ни вкараха", обърна се Младен Маринов към събралото се многохилядно множество. Той призова ловчанлии да подкрепят категорично Николай Нанков и листата на ГЕРБ - СДС за областта. "Но не трябва да забравяме, че за нас като доказано проевропейска партия е изключително важно и представителството ни в Европейския парламент. Затова трябва да гласуваме с номер 22 и за Росен Желязков и листата ни с кандидати за Европейския парламент", призова още бившият вътрешен министър.

Неговият колега от третото правителство на Бойко Борисов Николай Нанков каза, че ГЕРБ не обещава на ловчанлии измислени заводи за електромобили, а връщане към стабилността в България. "Виждам надеждата в очите на нашите симпатизанти и съм убеден в голямата победа на Ники Нанков в област Ловеч", категоричен бе Младен Маринов. Думите му бяха посрещнати с бурни скандирания "Победа" от хилядите на площад "Тодор Кирков".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 55
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК