Хиляди реват срещу Бареков и Пеевски. Искат окупация на медиите им. Орлов мост блокиран

ЧАС ПИК

Хиляди реват срещу Бареков и Пеевски. Искат окупация на медиите им. Орлов мост блокиран

35379
на 15.06.2013
Хиляди реват срещу Бареков и Пеевски. Искат окупация на медиите им. Орлов мост блокиран
Автор:   ПИК

Всички автомобили и коли на градския транспорт се отклоняват. Скейтбордисти препускат по "Цариградско шосе"

Последвайте ни в Google News Showcase

Напълно спряно е движението на автомобили и коли на градския транспорт на "Орлов мост".

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Протестът срещу избрания (и впоследствие - оттеглен) като председател на Държавна агенция "Национална сигурност" (ДАНС) Делян Пеевски днес прерасна в искане за оставка на правителството и насрочване на нови избори.

Хората останаха да чакат по спирките градския транспорт, но автобусите и тролеите няма да продължат по маршрута си заради блокадата.Всички подстъпи към центъра на града са блокирани. Част от автомобилите се отклоняват към бул. "Ситняково".

Тролеите, които идват по бул. "Васил Левски", обръщат на кино "Одеон". Автобусите по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" обръщат на бул. "Драган Цанков и се движат през Телевизионната кула.

Автобусите за "Младост" и Централна гара обръщат при Румънското посолство. Протестиращите пропуснаха само една линейка със сирена.

Митингуващите категорично отказват да пропуснат две леки коли и два тролея, които идват откъм Националния стадион. 

Единствените доволни от блокадата са група скейтбордисти, които препускат на воля по опразненото от автомобили "Цариградско шосе".

Лозунгите на народа днес са както срещу Делян Пеевски, Орешарски и Станишев, така и срещу нови мишени - Волен Сидеров и тв водещия Николай Бареков от телевизията на Пеевски ТВ7.

"Бареков, к.рво!", ревнаха хиляди пред сградата на хотел "Радисън" срещу парламента, където се помещава студиото на Бареков.

Чуват се и призиви за окупация на редакции на столични медии, които принадлежат към кръга около Пеевски и майка му Ирена Кръстева.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Лют дебат в парламента за Ф-16. Подписали ли са робите, за да ги защитават господарите от САЩ Лют дебат в парламента за Ф-16. Подписали ли са робите, за да ги защитават господарите от САЩ
ново
Днес: 87
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК