Хиляди са евакуирани заради два горски пожара в Калифорния

СВЕТЪТ ДНЕС

Хиляди са евакуирани заради два горски пожара в Калифорния

3769
на 25.07.2016
Хиляди са евакуирани заради два горски пожара в Калифорния
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Два огромни горски пожара бушуват в южната част на американския щат Калифорния, предизвиквайки евакуации сред населението, предаде Voice of America, цитирани от "Фокус".

препоръчано

Пожарникарите се борят с пожар в близост до град Санта Кларита с площ от 88 кв. км., докато друг бушува на около 500 км. на север в местността Биг Сур. Противопожарната служба съобщава, че повече от 1600 огнеборци участват в потушаването на пламъците. 

„Това не е пожар, пълзящ в една посока. Той върви в различни посоки в зависимост от посоката на вятъра. Той прави каквото си иска“, заяви прес-секретарят на природен резерват край Лос Анджелис

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК