ХИТРОСТ: Метачка извършва незаконна търговия, докато чисти улиците в Пловдив - ето какво и как го продава

Региони

ХИТРОСТ: Метачка извършва незаконна търговия, докато чисти улиците в Пловдив - ето какво и как го продава

34984
на 08.08.2020
ХИТРОСТ: Метачка извършва незаконна търговия, докато чисти улиците в Пловдив - ето какво и как го продава
Автор:   ПИК

Метачка измисли хитър начин да припечелва допълнително, но с незаконна дейност. Жената, която се грижи за чистотата на пловдивските улици, бе уловена да продава цигари, докато е на работното си място.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Тя е измислила как да пласира акцизната стока, без да бъде хваната. Стекът с цигарите е скрит в един от чувалите за смет. Той е неотлъчно до метачката, а когато преминават хора или ръководителите й, тя уж събира боклука във въпросния чувал, .

Пловдивчанин дори хвана в крачка жената по време на продажба. Мъж се доближава до нея и казва какво желае. Търговката бърка в чувала, вади цигарите, дава ги и отново смушва стека в торбата. Парите пъха в джоба и продължава да почиства улиците.

свързани новини

Незаконната търговия не е от днес или вчера. Вече четвърти ден тя е засичана да прави алъш-вериша. Жената гастролира около училище СУ „Димитър Матевски”.

„Имам много клиенти, масово хората купуват от нея. Познават е, а тя от дълго време обслужва квартала”, сигнализира пловдивчанин, цитиран от Трафикнюз.

За незаконната дейност на жената бе сигнализиран и работодателя й. Репортер на медията се свърза с директора на ОП „Чистота”. Николай Георгиев бе категоричен, че до момента не са получавали подобни сигнали.

„Веднага назначаваме проверка. Ако се констатира нарушение ще се вземат най-сериозните мерки към служителката ни”, заяви Георгиев.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК