ХИТ В МРЕЖАТА! Виктор Димчев: Посетихте ли протестния летен карнавал "По пътя"? Блокадите са няколко, всеки си държи неговата. Попържват се едни други...

НАЙ-ВАЖНОТО

ХИТ В МРЕЖАТА! Виктор Димчев: Посетихте ли протестния летен карнавал "По пътя"? Блокадите са няколко, всеки си държи неговата. Попържват се едни други...

138931
на 02.08.2020
ХИТ В МРЕЖАТА! Виктор Димчев: Посетихте ли протестния летен карнавал По пътя? Блокадите са няколко, всеки си държи неговата. Попържват се едни други...
Автор:   Виктор Димчев

Ще ви хареса. Блокадите са няколко, всеки си държи неговата. Попържват се едни други при нужда.

препоръчано

Отровното трио е разпънало своите палатки край Президентството. Имат си мощна уредба, подиум и микрофон. Искат оставки на всички, без Радев. Това е лявото на протеста.

Пред Княжеския дворец е временния зелен караванен аул. Те са блокирали паркинга и нямат никакви претенции, освен да участват във властта. Това е лявото на центъра на протеста.

По-надолу по улицата временно обитаваше Венци Чикагото, там е и ядката на 5G съпротивата, антиваксърите и билгейтсяните. Чистият център на протеста.

Нататък по Царя е „блокираният бял бус“ на майките на Мая Манолова, чиято чанта за няколко хиляди евро стои вътре и чака освобождение и нова сестра по гардероб. Дясното на центъра на протеста.

Накрая е Орлов мост, където сега цвърчат предизборно кебапчета, лее се бира, момите пеят народни песни, а кавалерите бранят „оставката“ от трева от зли баби с предълги бастуни. Това е дясното на протеста.

Напред по пътя е свободно, чак до Стара Загора, където точно на летището партия Възраждане цяла нощ пускаше транс от преносима уредба, децата подскачат край родители и веселбата е пълна. Това е екстремно дясно-лявото на протеста.

На всички други места августовската парлама не работи, освен в отделни дискотеки по морето, където протестът е по-шумен и музиката - съответна на изпитото.

PS: Прилагам снимка на най-веселата част от купона, част от протестиращите революционери на снимката вече са в ареста, други - вече са остракизирани от мероприятието, но бира има, затова избрах тая фотография за илюстрация. Другите са от споменатите барикади.

От Фейсбук профила на Виктор Димчев

Сподели:
Бомба x
ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доц. Ангел Кунчев с последна информация за ваксинацията след получаване на третата пратка от ваксините на Пфайзер и Бионтех (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доц. Ангел Кунчев с последна информация за ваксинацията след получаване на третата пратка от ваксините на "Пфайзер" и "Бионтех" (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това