ХИТ В МРЕЖАТА: Възпяха с ода Калинчето на Киро с настръхналите копчета: Липсваше й само камшик да накаже дъртия мазник (ВИДЕО)

Акценти

ХИТ В МРЕЖАТА: Възпяха с ода Калинчето на Киро с настръхналите копчета: Липсваше й само камшик да накаже дъртия мазник (ВИДЕО)

166889
на 30.12.2022
ХИТ В МРЕЖАТА: Възпяха с ода Калинчето на Киро с настръхналите копчета: Липсваше й само камшик да накаже дъртия мазник (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Депутатката от "Промяната" и бивш вицепремиер на Кирил Петков, Калина Константинова, влезе в народното творчество след публикациите на ПИК за настръхналите й копчета и парламентарната задявка на колегата й от БСП - Петър Кънев. 

препоръчано

Миналата седмица, с едно излизане на трибуната, темпераментна и нетърпяща обиди и несправедливости Константинова се фръцна като ощипана мома, несъгласна да бъде наричана "Калинчето" от 69-годишния депутат от партията на Корнелия Нинова

"Нямаме интимни отношения с г-н Кънев, че да ме нарича Калинчето. Или пък да се обръща към народен представител с девойчето. Това е абсолютно сексистко и не трябва да позволявате да се случва на тази трибуна. Смятам, че и аз като всеки друг народен представител заслужавам същото уважение", фръцна се Калинчето с розовото сакенце.

След като излезе на трибуната, за да възрази на социалиста, Калинчето обаче неволно препрати мислите на депутатите в съвсем друга посока. Розовото й сако, опънато върху природните й дадености, отдалечи мислите на колегите й от дебатите за промените в Изборния кодекс. А най-пикантният момент от дрескода на депутатката се оказаха едрите сребристи копчета, разположени на предизвикващо сластни щения място.

Копчетата на Константинова обаче възбудиха и народното творчество. Ето каква възторжена ода й посвети Румен Русимов в социалната мрежа: 

КАЛИНА

Депутатката Калина,
пак събра погледите на мнозина!
От трибуната в Парламента,
с копчета на блузката напели,
подхрани помисли еретични,
със своите пози героични,
а с изказа си строг,
възбуди истински възторг,
липсваше ѝ само камшик,
с който да накаже,
дъртият "мазник",
но предизвика мокри въжделения,
в няколко поколения,
тази "строга господарка",
на ПеПетата запазена марка!
Ех, Калина, Калина…
ще се явиш ти,
в сънищата на мнозина,
с консистентна пълнота,
покорила туптящите сърца!

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 15
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК