ХИТ! Няма да повярвате коя БГ сензация забогатя от биткойни

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ХИТ! Няма да повярвате коя БГ сензация забогатя от биткойни

54227
на 20.12.2017
ХИТ! Няма да повярвате коя БГ сензация забогатя от биткойни
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Певецът сензация Джорджано е забогатял от виртуалната валута биткойн. Това поне твърди самият той във вълнуващо видео, което беше разпространено в интернет.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

"Насочил съм се към биткойните, защото има голяма печалба при тях. Ако през октомври един е струвал 9000 лева, то сега цената му е 30 000 лева. И всеки ден виртуалната валута си увеличава стойността. Така инвестираните от мен пари се увеличиха двойно за два месеца", похвали се Джорджано.

С характерния си изказ той обясни и тънкостите на бизнеса. "Инвестирайте в биткойни само ако имате пари, които сте готови да изгубите. Ако имате пари за казино или тото, тях използвайте. Не знам дали е балон или измама, но в криптовалутата има бъдеще", добавя експертно ексцентричният изпълнител на забавни хитове.

Джорджано също така открито говори във видеото и за рисковете. "Няма нищо сигурно в интернет. Ако споделите паролата си на някого, може да ви ограбят. Затова е хубаво да си държите парите в онлайн портфейл и да не разказвате подробности на никого. Има си начин след време да теглите пари и да си ги използвате", добави певецът, който е решил да припечелва допълнително към хонорарите си за участия.

Във върховните моменти на кариерата му се появи информация, че изпълнителят прибира по 700 лева от участие, което продължава около един час. Джорджано често получаваше покани за изява, но през последните месеци славата му леко позалезе. Не му помогна особено и участието във "ВИП брадър", където бързо напусна къщата на знаменитостите.

Телевизионният водещ Сашо Кадиев също се захвана с биткойни, като наскоро стана ясно, че е изгубил 700 лева. Словенското тържище за копаене на криптовалута - Nice-Hash, пострада от хакерска атака, при която 70 млн. долара в биткойни бяха откраднати. Синът на Катето Евро сподели, че е един от засегнатите и се е разделил с няколко стотачки. Сайтът на NiceHash премина офлайн, а първоначално изтъкнатата причина беше осъществяването на профилактика. В официално съобщение от страна на компанията се признава за пробива.


Вероятно и други известни българи са се поблазнили от идеята за бързо забогатяване с биткойни, но никой от тях официално не е признал за начинанието си. И дали е спечелил колосална сума, или търпи някакви загуби. Реално Джорджано е първият, който разкрива, че криптовалутата му е донесла печалба и той е доволен от опита си да увеличи банковата си сметка.

Мирослав Стоянов, както е истинското име на певеца, се закани, че ще пусне още клипове за феновете, в които подробно ще ги запознае с бизнес начинанията си, свързани с виртуалните валути. Преди година се появи информация, че Джорджано изпитва финансови затруднения и вероятно това може да го е накарало да си опита късмета в интернет.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 27
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК