Хицфелд: Анчелоти ще пасне перфектно на Байерн

Футбол

Хицфелд: Анчелоти ще пасне перфектно на Байерн

3391
на 18.12.2015
Хицфелд: Анчелоти ще пасне перфектно на Байерн
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Анчелоти би паснал перфектно на Байерн. Той е бил успешен във всеки отбор, който е водил, и е печелил три пъти Шампионската лига", заяви бившият наставник на баварците Отмар Хицфелд. В медиите в Германия все по-усилено се говори, че именно Анчелоти ще замести Пеп Гуардиола на "Алианц Арена", след като испанският специалист вече е уведомил ръководството на шампионите, че си тръгва след края на сезона.

препоръчано

Според един от най-успешните треньори в историята на Байерн, Анчелоти би бил перфектен избор. "Анчелоти би паснал перфектно на Байерн. Той е бил успешен във всеки отбор, който е водил, и е печелил три пъти Шампионската лига. На това ниво е много важно играчите да знаят на какво е способен треньорът им. Треньорът на Байерн трябва да бъде уважаван", коментира швейцарецът. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 37
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК