Холивудски скандал: Пъф Деди с обвинения за режисиране на оргии

СВЕТЪТ ДНЕС

Холивудски скандал: Пъф Деди с обвинения за режисиране на оргии

14107
преди 4 часа
Холивудски скандал: Пъф Деди с обвинения за режисиране на оргии
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Огромният скандал около рапъра Шон „Диди“ Комбс, известен като Пъф Деди, който разтърси Холивуд през последните седмици, се разраства. В момента той е арестуван с повдигнати сериозни обвинения - за отвличания, дрогирания, заплахи за насилие и трафик на хора.

препоръчано

В обвинителния акт и последвалите десетки граждански дела се разказва за оргии с участието на проститутки от мъжки и женски пол, включително популярни личности – такива, които са били в началото на кариерата си и са търсили помощта на Пъф Деди.

Според прокуратурата те били принуждавани да участват в сексуалните сценарии, режисирани от рапъра като порно филми. Той избирал хотелите, които превръщал в снимачна площадка. Някои от звездите казват, че са били принуждавани против волята им, а други, че са били дрогирани по време на снимачния процес.

свързани новини

Към момента Пъф Деди остава в затвора в Бруклин, където е изолиран под наблюдение.

Общият брой на делата срещу него скоро ще достигне 132, по данни на адвоката му. Обвинителите са разделени по равно - мъже и жени, живеещи в 25 различни щата.

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла
ПИК TV x
ПИК TV! Борисов: Ние не ходим по паркингите да взимаме пари, съдебната система да решава за Ибрямов. Готвят уйдурма с машините (ВИДЕО) ПИК TV! Борисов: Ние не ходим по паркингите да взимаме пари, съдебната система да решава за Ибрямов. Готвят уйдурма с машините (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК