Вход
София
Времето в София 1 o C

ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА! Ето какво ви чака до края на януари!

ИЗВЪНРЕДНО
ПОЛОЖЕНИЕ
Излекувани: 11
Починали: 8
Заразени: 338

ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА! Ето какво ви чака до края на януари!

на 19.01.2018
45829
0
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА! Ето какво ви чака до края на януари!
Автор: ПИК
19.01.2018
0
45829

Професионални и лични промени, приходи, пътувания....Ето какво я чака всяка зодия според месечния хороскоп на топ астроложката Светлана Тилкова - Алена:

ОВЕН

Януари ще ви изненада с нови възможности за професионална реализация, но и с шанс да се докажете на вашето настоящо работно място, при това без някой да ви пречи. Вашият интелект е впечатляващ. Поемате инициативата и радвате колегите и партньорите си с решения, които облекчават и техния труд. Приходите ви ще са отлични, за да имате за инвестиции, за пътувания, за домакинството. Склонни сте да си внушите, че някой иска да ви измести от заслужената с труда ви обществената позиция. Авторитетът ви е на висота. Умението да печелите влиятелни приятели и да съхраните отношенията си, като и вие да сте им полезни е непостижимо за мнозина. В личния си живот бъдете отговорни, принципни, не пропускайте да изразявате чувствата си, да разговаряте с половинката си и с децата си, за да споделят проблемите си и заедно да намирате решение.

ТЕЛЕЦ

През януари, от една страна, сте все още под влияние на отминалата година и в началото на месеца сте лениви и без желание за работа. Около 10 януари ще се огледате, ще се ослушате, докато Слънцето е още в Козирог и ще усетите прилив на сили, за да направите желания обрат в професионалното си развитие. Няма да ви е лесно, защото се налага да се натоварите с допълнителна работа, да стабилизирате финансовото си състояние и да не пропуснете в края на месеца възможността, ако вече сте го планирали, да започнете ваш бизнес. Знаете, че ненужните разходи и проявите на щедрост от ваша страна са забранени, а вие и не ги обичате. Желанието ви да помагате на роднини ви води към сериозни загуби, ако се поддадете на техните оплаквания за изживени впечатляващи страдания, които обаче са измислени. Възможен е брак по сметка, ако това е вашата цел. Съхранете стабилността в брачните си отношения и не бъдете безотговорни към семейството и децата си.

БЛИЗНАЦИ

Януари е емоционален и изпълнен с проблеми, които си създавате сами. Не успявате да премълчавате, трудно ви е да се съобразявате с околните. В същото време вашата планета управител Меркурий е благосклонна и ви поднася възможност да споделяте нови идеи и получите подкрепа за тях, стига да съумеете да ги представите ясно, кратко и без опит да наложите на всяка цена вашето мнение. Не критикувайте, колкото и да ви е трудно да премълчите, за да не си спечелите врагове. Забравете за начинанията. Дайте си време да завършите започнатото, а натрупания опит и рутината ще са ви полезни през първия месец на годината. Осъзнаете ли, че е във ваша полза да се движите по пътя на най-малкото съпротивление, да се оставите на течението, но да внимавате накъде ви носи, месецът ще премине с малко проблеми, с непринудени разговори и приятни срещи. Съветът ми е да не обръщате внимание на незначителните проблеми, особено ако не ви засягат. В личния живот бъдете отговорни, защото рискувате да си изпросите раздялата и развода заради ината си и необмислените нападки към вашата половинка. Не е изключено някои от вас да се влюбят и създадат прибързано семейство с партньор, който да съсипе години от живота им, докато успеят да се освободят от него.

РАК

Емоционалната част от вашата година започва с месец, наситен с възможности за ново начало, които не бива да грабвате, без да сте проверили доколко са надеждни. Склонни сте да прибързате само защото имате финансови възможности. Разочарованието и загубите чакат на прага, ако зависите от други хора. Претоварването с работа и липсата на почивка ви изненадват със здравословни проблеми заради преумора и липса на достатъчно сън. Ако сте лекари или психотерапевти и работите с хора, не позволявайте техните проблеми и болести да се превърнат във ваши заради самовнушението, че ето, и вие сте пострадавши. Ако не успявате, значи сте избрали погрешно професионално поприще. Помощта ви трябва да е в безвредните за вас граници. Посветете свободното си време на вашите близки, приятели, семейството и деца. Ако сте самотни, имате възможност за интересни познанства.

ЛЪВ

През първия месец на годината обърнете внимание на семейните си отношения и на проблемите в дома ви, появили се независимо от привидното разбирателство и хармония. Едната причина са ваши роднини, които завиждат на щастието ви и не могат да понесат мисълта, че имате ваш живот, в който не са допуснати. Другата е, че бракът видимо ви дава тонус да осъществите професионалните си планове и цели. Месецът позволява да оправите тегнещите ви отношения или да ги прекратите, но заради вашата нагласа да дарявате обич на всички и да се стремите хармонията да цари около вас, сте склонни да пренебрегвате чувството си за самосъхранение. На вашето работно място цари напрежение, защото имате спешни задачи, които сте пренесли от предишната година, и вече критични срокове за тяхното завършване. Мълчете, работете и не само ще се справите, но и отново ще блеснете с възможностите си.

ДЕВА

През януари сте планирали много задачи и начинания. Запознавате се с нови хора, които ще обогатят средата ви,  ще ви позволят да погледнете на света от друг ъгъл и да осъзнаете неочаквани за вас професионални възможности. Раждате блестящи идеи, които за изненада, дори и на най-големите скептици, може да превърнете в осъществими цели. Гоните с упоритост изпълнението на вашите задачи и не признавате каквито и да било препятствия. Вслушвайте се в съветите, ще са ви полезни след време. Опитвате се да се осланяте на разума си, но сякаш емоцията властва. Умереност в думите и действията ви носи само полза. През целия месец редувате работата с развлеченията. Привличате хората с умението си да говорите, но ги отблъсквате, започнете ли да критикувате. Поканите за гостуване, за празнични вечери, коктейли и височайши събития с обществена значимост ще са чести. От вашето правилно отношение през този месец и уважение в семейството зависят отношенията ви през цялата година. Съхранете съществуващата хармония. Потискайте емоцията си.

ВЕЗНИ

През януари се подгответе за трудности, които сякаш искат да ви подскажат, че имате още малко време за отдих след обилните трапези и празници. Изчакайте с начинанията. Заемете се с обичайните си рутинни задължения. Месецът ви носи и неочаквани промени, част от които ще затруднят още повече дните ви, но пък през последната десетдневка на януари ще се радвате на неочаквани похвали и признание. Грижете се за здравето си и спрете да преяждате. Концентратите са забранени поне до края на месеца. Не се обвързвайте в сериозни интимни отношения. Семейните често пренасят у дома трудностите и напрежението от работното си място и конфликтите с брачната половинка са ежедневие.

СКОРПИОН

През януари нямате право на продължителна почивка. Причината е основателна – не бива да пропилявате месеца си на глобална промяна, който ви гарантира активност, работа, пари, познанства и през следващите месеци до края на годината, дори и ако са трудни или емоционални. От работа не се страхувате, но ако сте планирали повече дни почивка след празниците, намалете ги и най-късно на 5 януари да е първият ви работен ден. Промените ще са предизвикани и от засиления ви стремеж към нови професионални върхове, за които се грижи Плутон, вашият управител, който няма да ви позволи да проявявате агресия при невъзможност да наложите мнението си. Готовността на компромиси и часове на обсъждане с вашите колеги, за да достигнете до разбирателство, са от огромно значение за крайния резултат. В личните отношения на семейните представители на знака промени може да настъпят, ако сте взели решение за раздяла през есента на миналата година. Все пак отново го обмислете. По време на път късметът ще споходи необвързаните, но нека внимават да не ги изненада неочаквана бременност и бъдат принудени да създадат семейство против волята си.

СТРЕЛЕЦ

През януари резките промени във вашето настроение са нежелателни. Печелите си неприятели само защото се противопоставяте на Съдбата си и вярвате, че сте по-силни от нея. Вашата променлива същност през първата половина годината оказва влияние върху действията и решенията ви през първия й месец. Забравете за импулсивните действия и начинания. Направете крачката към новото само ако е неотложно или толкова доходоносно, че дори заради риска не бива да го изпускате. Работете с разума си, загърбете емоциите и съхранете отношенията си стабилни, за да разчитате на вашите колеги и близки. Не бива да забравяте семейните си задължения и грижите за вашите възрастни роднини, но с мярка. Ако не сте семейни, но имате сериозна връзка, обмислете сключването на брак, а не избирайте живота на семейни начала.

КОЗИРОГ

Годината ви е наситена с неочаквани препятствия. Първият й месец е изпълнен с възможности за положителни промени, ако осъзнаете, че търпението и правилната преценка, отмерените думи, когато поднасяте идеите си, работят във ваша полза. Опитите да командвате колегите и близките си може да ви спечелят само тяхното отдръпване и нежелание да ви подкрепят. Разсеяни сте и по-бавно ще отхвърляте задълженията си, но и сте склонни към разпиляване в ненужни занимания и разговори, които са без значение за вас. Ако не успеете сами да се справите с трудна ситуации при договарянето на инвестиции, по-добре отложете преговорите за следващите месеци. Не си струва да сте губещи от началото на годината и да страдате заради липсата на разбирателство в семейството.

ВОДОЛЕЙ

През януари сте готови за промени въпреки немалкото спънки, неочакваности и странно инатливо поведение от страна на вашите колеги и близки, някои от които ще бъдат скандализирани. Трудно ви е да се съобразявате с част от обществените порядки, които според вас ви вредят, но няма как да ги отмените. Без колебание ще се противопоставите на всеки, който отказва да прозре вашите цели и желание да сте полезни на обществото – ето от тази непосилна за вас задача така и не се отказахте. Всичко, което постигате през този месец, ще остави трайни следи в живота ви и в бъдеще. Не пропускайте задграничните пътувания, дори и ако се налага да отсъствате по-дълго. Намерете колега, който отговорно ще ви замести на работното място.

РИБИ

Януари ви обещана привидно спокойствие, но и много промени, често неочаквани, както и романтични срещи. Решете сериозните проблеми на работното място, за да не ви вредят и през следващите месеци. Притежавате страстна природа въпреки меланхолията, заложена ви от влиянието на Луната и тя е една от пречките в живота ви. Ако не се поддавате изцяло на чувствата и емоциите си и се вслушвате в разума си, ще живеете добре и ще бъдете обичани. Склонни сте да се поддавате на грешни съвети къде да вложите парите си. Опасността да ги загубите е огромна. Съветвам ви да не се изкушавате от рисковани вложения. Оставете ги на срочен влог. Начинанията да са добре обмислени. Ако са неотложни, си гарантирайте подкрепа от вашите колеги и близки. С тяхна помощ ще избегнете провалите. Не се отказвайте от разговорите със семейството си, които ще ви помогнат да разкриете сърцето си и да изясните чувствата си.

Zodia.bg

 

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Смятате ли, че държавата в лицето на Бойко Борисов, кабинета, проф. Мутафчийски и целия извънреден щаб се справя адекватно с коронавируса?
Общо гласували: 31524
архив

Един се обажда в лудницата:

- Веднага пратете екип. Тука, пред нас обикаля някакъв луд човек.

- Как пък решихте, че е луд? – питат от психиатрията.

- Е, как, обикаля един такъв, плешив и рошав.

- Как хем плешив, хем рошав?

- Ненормалник, бе. Аз като ви казвам, че е луд...

няма нови новини
Днес: 43
hot
най-четени новини в момента
сега
3533
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Ген. Мутафчийски отчете: 331 са заразените, още един е починал - в Кюстендил. Двама са оздравели в “Пирогов” (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Няма да повярвате - руски доктор с чудодейна рецепта как да се справим с върлуващия коронавирус (ВИДЕО)
x