Храна за космонавти зарежда Дара Екимова

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Храна за космонавти зарежда Дара Екимова

4576
на 02.03.2021
Храна за космонавти зарежда Дара Екимова
Автор:   ПИК

Космическа храна яде Дара Екимова. В момента младата певица е затрупана с работа. Тя почти няма свободна минутка и постоянно е заета y със задачки - я с училище, я с музика.

препоръчано

"Един ден мама ми сподели, че няма да издържи на такъв график, макар че съм я виждала с много по-натоварена програма. Тя е открила и ми донесе един пробиотик имуностимулатор.  

Разработен първоначално за международната космическа програма "ИнтерКосмос" като храна със специално предназначение от екип водещи учени. Използван е за първи път при космическата мисия на втория ни космонавт Александър Александров през 1988 г. Не вярвах, че е възможно да възвърна енергията си и да подсиля естествените защитни сили на организма си. Изглежда е вярно", сподели Дара, цитирана от столичен ежедневник.

свързани новини
Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за последния работен ден - късмет за Телците, Раците стягат куфарите САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за последния работен ден - късмет за Телците, Раците стягат куфарите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Депутатите се броиха поименно, правят комисии и изслушват финансовия министър Кирил Ананиев (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Депутатите се броиха поименно, правят комисии и изслушват финансовия министър Кирил Ананиев (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 53
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това