Христо Иванов на протест срещу кметицата си от ДеБъ - да върне парите на пенсионерите

Час Пик ГЛАВНА

Христо Иванов на протест срещу кметицата си от ДеБъ - да върне парите на пенсионерите

91309
на 23.02.2021
Христо Иванов на протест срещу кметицата си от ДеБъ - да върне парите на пенсионерите

На протест пред кметицата си от ДеБъ в община "Красно село" трябва да излезе още утре сутрин видният моралист с подмокрени гащи от Росенец Христо Иванов. Да настоява да върне над 100 000 лв., присвоени незаконно от парите за помощи на пенсионери в ковид кризата. Да извика аверите си от Би Ти Ви и БНР и да не спират с преките включвания и горещи репортажи, докато кметицата не върне парите. 

препоръчано

Ако наистина има принципи, а не мами електората си с приказки за борба с корупцията, не бива да губи и минута. Моментално трябва да скокне в колата до мощния си шофьор и пиар Иво Мирчев и да блокират двамцата нахалната Росина Станиславова, която натресоха на софиянци и забърква вече пореден скандал само за година, откакто е кмет.

С какво повече е Ивановата Росина от Доган, та да не дължи обяснение къде са парите на пенсионерите. Има имунитет, защото е от ДеБъ ли? 

Между другото ПИК разкри още преди година, че същата назначи за главен архитект човек без ден трудов стаж, както и висше образование. Калинка, но щом е на Христо Иванов, явно може. Същата кметица ударно застрояваше и зелена площ в общината и дори скандалите и протестите не я спряха.

Не го ли направи обаче, Христо Иванов става неин съучастник. И ще докаже, че високият морал е само празен израз от изтърканите му фейсбук видеа, с които лови шарани предизборно. Не че това вече не е ясно на мнозина в София, станали свидетели на бездарното, че даже и опасно за живо управление на кметовете от ДеБъ.

свързани новини

Както ПИК съобщи още преди седмица, именно натресен от Христо Иванов кмет стои от есента на 2019 г. начело на обобщина "Триадица". Администрацията там скандално не е отстранила няколко незаконни обекта на територията си и край един от тях загина от незаконен кабел с течащ ток 16-годишно момче.

И това ясно показва как управляват ДеБъ и каква ще е съдбата на държавата в ръцете им. 

Кметицата им от "Красно село" Росина Станиславова още миналата година инкасира вече няколко протеста срещу себе си и нехае за това как са усвоени общинските средства за поддръжка и ремонт на уличната мрежа и пътните съоръжения. Докато опитва да се оправдава, че за района й няма пари, справка в общината сочи, че тя не усвоява и лев, за да не се налага да работи, а просто връща парите обратно.

2 945 097 лв. са й дадени за година, а тя е върнала 1 418 908 лв., т.е. 66%. Това са 1 418 908 пропуснати ползи за развитието на района, които заради нейното управление не достигат до гражданите. Например - за текущи ремонти на улици и тротоари на кметицата на ДеБъ са дадени 461 684 лв., а тя е върнала ... - точно същата сума от 461 684 лв., т.е. 100%. 

Сега пък изчезват 104 000 лв., предназначени за пенсионери!

Друг прочул се със скандали управник от ДеБъ е кметът на "Слатина" Георги Илиев. Една от първите дейности под негово управление бе опит да се превърне детска площадка в частен паркинг в угода на частен инвеститор, но след протести на гражданите акцията му бе осуетена. За сметка на това скоро намери друг начин да ползва общинска собственост за партийни цели, като боядиса пейките около общината в цветовете на ДеБъ. 

Трудно изброими са скандалите, в които е замесено и името на кмета на ДеБъ в "Лозенец" Константин Павлов, като най-шумният от тях бе опитът му да отдаде общински имоти за без пари на частни фирми. 

Не по-малко скандален е и подсъдимият кмет от ДеБъ Трайчо Трайков, чиито дела за ощетяване на държавата със стотици хиляди левове по времето, когато е министър, още продължават в съда. 

Това са само някои от примерите за това как управляват ДеБъ, която имат власт. И как ще се отнася Христо Иванов към провалените си и оскандалени партийци, ако безчинстват и на държавно ниво. Като с кмета на "Триадица" и кметицата на "Красно село" - законът не ги лови...

Пак повтаряме - да отговорят защо умират деца и изчезват парите на пенсионерите, докато те управляват съдбите на стотици хиляди столичани, а не да искат властта в цялата държава.

Сподели:
Бомба x
Наш астроном откри нова екзопланета в близост до Слънчевата планета Наш астроном откри нова екзопланета в близост до Слънчевата планета
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 236
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това