Христо Иванов на спявка при Доковска и Лулчева, адвокатите на олигархията (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Политика

Христо Иванов на спявка при Доковска и Лулчева, адвокатите на олигархията (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

70300
на 27.07.2020
Христо Иванов на спявка при Доковска и Лулчева, адвокатите на олигархията (ГОРЕЩИ СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

На спявка при адвокатите на подсъдими и обвиняеми олигарси бе засечен преди минути лидерът на ДеБъ Христо Иванов. Изхвърленият бивш правосъден министър с 2,4% електорална подкрепа пропусна да открие днешните улични акции с метежниците на Васил Божков, за да изприпка на явката с маститите юристки Даниела Доковска и Инна Лулчева. 

препоръчано

Иванов бе засечен от репортер на ПИК да излиза от кантората им доста угрижен и бързо закрачи към площада пред президентството, вероятно да сведе на присъдружните си какви трябва да са следващите им действия. 

Най-маститото адвокатско дружество брани почти всички обвиняеми и подсъдими олигарси - от гуруто на Христо Иванов и протестърите Иво Прокопиев, през Огнян Донев до обвинените в афери с президентството братя Бобокови и сие. 

В това дружество се кове от години цялата пропаганда на протестърския кръг около ДеБъ и "Капитал", а сега същите правят отчаяни опити за овладяване на прокуратурата и властта, така че да се спасят окончателно от закона. 

Главни мислители по юридическата част и мозъчен тръст по овладяване на съдебната система са именно двете адвокатки, привикали Христо Иванов на спявка - Доковска, която бранеше Тодор Живков, и Лулчева - защитник на Андрей Луканов.

Затова и снимката, на която се вижда проваленият им изпълнител на пробиви в съдебната система и улични метежи, окончателно разобличава сглобката, в която Иванов е последна брънка, тъй като е принуден по цели часове да виси по улиците, а преди дни стана за смях и с мокри гащи на морския бряг.

Явно обаче няма друг избор, освен да изпълнява заповедите на маститата кантора, където се пишат опорките на протеста и плановете за овлавядане на прокуратурата.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите
ПИК TV x
Любен Дилов пред ПИК TV: Уж реномираната кантора на Лена е произвела дърводелско изделие за Корал?! Все едно да обереш къща и да си изпуснеш личната карта вътре (ВИДЕО) Любен Дилов пред ПИК TV: Уж реномираната кантора на Лена е произвела дърводелско изделие за Корал?! Все едно да обереш къща и да си изпуснеш личната карта вътре (ВИДЕО)
ново
Днес: 64
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК