Христо Иванов пред ПИК TV: Трябва да се направи всичко възможно, за да се преразгледа решението за Сарафов (ВИДЕО)

ТОП НОВИНАТА

Христо Иванов пред ПИК TV: Трябва да се направи всичко възможно, за да се преразгледа решението за Сарафов (ВИДЕО)

50647
на 21.06.2023
Христо Иванов пред ПИК TV: Трябва да се направи всичко възможно, за да се преразгледа решението за Сарафов (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов заяви ексклузивно пред ПИК TV, че трябва да се направи всичко възможно, за да се преразгледа решението на прокурорската колегия на ВСС за избора на Борислав Сарафов за временно изпълняващ длъжността главен прокурор.

препоръчано

"Мисля, че трябва да се използват всички възможности, така че ВСС да преразгледа решението за избора на Борислав Сарафов за изпълняващ длъжността главен прокурор. Дали това ще се случи с изслушване на правосъдния министър, съмнявам се. Но беше добре да се случи изслушването", каза Христо Иванов на въпрос на ПИК как ще коментира саботажа от страна на партия ГЕРБ, с чиито гласове изслушването на правосъдния министър Атанас Славов не беше придвижено напред в дневния ред.

По думите му има съществен риск законът за КПКОНПИ да направи така, че комисията да се ползва като бухалка.

"Това е риск, който ние винаги сме имали предвид. Няма да кажа, че е направено всичко възможно, защото мисля, че винаги трябва още един път да се крои, преди да се реже", сподели той.

"Ще продължим с усилията си да няма повече бухалки", завърши съпредседателят на Демократична България.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят
ПИК TV x
ПИК TV! Гюнай Хюсмен с ГОРЕЩА ПРОГНОЗА: Българите разбраха по трудния начин, че трябва да гласуват - избирателната активност в неделя ще бъде по-висока (ВИДЕО) ПИК TV! Гюнай Хюсмен с ГОРЕЩА ПРОГНОЗА: Българите разбраха по трудния начин, че трябва да гласуват - избирателната активност в неделя ще бъде по-висока (ВИДЕО)
ново
Днес: 102
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК