Христо Иванов свързан с ревизията на „Лукойл“

АВТОРСКИ НОВИНИ

Христо Иванов свързан с ревизията на „Лукойл“

104662
на 24.03.2021
Христо Иванов свързан с ревизията на „Лукойл“
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

 Христо Иванов е свързан с ревизията на "Лукойл". Това научи ПИК покрай изборната дейност на партията му ДеБъ, където доста активна е лидерката на младежите Деси Николова. Оказва се, че майка й Божидара Стоянова е прекият извършител на неуспешната ревизия, която толкова оплакват от партията на дъщеря й.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Това обяснява и фанатичната фиксация на Христо Иванов на тема „Лукойл“, която е вероятно породена от подробната информация, която получава от майката на Десислава Николова.  

Иначе самата съпартийка на Иванов освен, че е лидер на младежката му структура, не е известна с кой знае какво. В социалните мрежи е дори с провокативното си поведение, не е обект на кой знае какво внимание, а извън тях - изобщо. Тя отговаря за съдържанието на всички профили на партията в социалните мрежи.

За сметка на това Николова не крие нито коя е майка й, нито факта, че работи в в Агенция „Митници“. Конкретната информация, свързана с биографията на родителите й е, че майка й е извършила последните две ревизии на „Лукойл“. И двете са без начет.

Баща й също има интересни връзки – бил е член на ЦК на БКП и кмет на село Ярлово. Именно по идея на любимката на Христо Иванов той настойчиво говори за ревизионните актове на „Лукойл“, с чието съдържание вече е запознат лично от майка й - Здравка Стоянова.

Самият Иванов пък неведнъж се злепоставя, казвайки „Ние знаем…“ Откъде може обаче да знае и има ли нерегламентиран достъп до държавна информация, предоставена му от първо лице, което е незаконно? 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ПИК TV! Пеевски: Няма да имаме диалог с ППДБ, ако се докаже връзката им с контрабандата в митниците и с пудел, влачещ пачки! Бойко Рашков няма място в политиката (ВИДЕО) ПИК TV! Пеевски: Няма да имаме диалог с ППДБ, ако се докаже връзката им с контрабандата в митниците и с пудел, влачещ пачки! Бойко Рашков няма място в политиката (ВИДЕО)
ново
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК