Христо Иванов със скандална манипулация преди изборите - ДеБъ събират застъпници с хитра схема (СНИМКИ)

АВТОРСКИ НОВИНИ

Христо Иванов със скандална манипулация преди изборите - ДеБъ събират застъпници с хитра схема (СНИМКИ)

106679
на 22.01.2021
Христо Иванов със скандална манипулация преди изборите - ДеБъ събират застъпници с хитра схема (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Хиляди, че дори и десетки хиляди застъпници щели да имат на изборите от ДеБъ. Затова се похвали преди дни проваленият лидер и бивш правосъден министър Христо Иванов. И това при все, че партията разчита само на гласовете на роднините на членовете й, а социологическите проучвания на последните парламентарни избори едва отчетоха мизерния резултат на коалицията.

препоръчано

Оказва се, че зад хвалбите на Христо Иванов е скрита хитра схема, с която от партията му манипулират десетки хиляди граждани. Тя се осъществява чрез платформата "Ти броиш", която е представена като надпартийна и приканва с платени реклами в социалните мрежи хората да се записват в нея. Целта уж е да участват в паралелно преброяване на идните парламентарни избори. 

В действителност обаче желаещият се записва не просто като преброител, а бива политически ангажиран с конкретна партия. И това, разбира се, е "Да, България" на Христо Иванов. Така излиза, че всички, които се регистрират в платформата за броене, се оказват по неволя застъпници на ляво-либералната организацийка, за която преди дни стана ясно, че е готова да се съюзи с БСП, въпреки, че уж се представят за демократи. На практика хората са измамени и вместо да подкрепят само броенето на изборите, на практика вливат енергия в партията на Иванов, а така индиректно и в бъдещите им партньори от БСП.

Ето какво пишат и в социалните мрежи част от излъганите от платформата на ДеБъ, която се оказва чисто партийна: 
 

Сподели:
Бомба x
6-те любими секс пози на мъжете 6-те любими секс пози на мъжете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 300
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това