Христо Крушарски от Аржентина: Тук е траур, мъртвило и рев

Световен футбол

Христо Крушарски от Аржентина: Тук е траур, мъртвило и рев

6839
на 24.11.2022
Христо Крушарски от Аржентина: Тук е траур, мъртвило и рев
Автор:   ПИК

Христо Крушарски, който все още е основен акционер в Локомотив Пловдив, разказа пред в. "Мач Телеграф" какво се случва в Аржентина, където е в момента след загубата на Лионел Меси и компания от Саудитска Арабия на Световното първенство в Катар.

препоръчано

"Такава мъка не съм виждал! Траурът продължава и днес. Много е тежко. Пълно мъртвило. Световните агенции и социалните мрежи са пълни със снимки. С думи е трудно да се опише. Такъв рев няма… По време на мача, който бе в 7 сутринта местно време, по улиците и куче не можеше да се срещне. Работният ден бе отложен. Във фабриката имам 40 работника и ми е трудно да ги гледам така сломени. Дойдоха като за погребение.

свързани новини

Който не е бил тук, той не знае какво е футболът в Аржентина, Бразилия, където отивам другата седмица, а и в цяла Южна Америка. Няколко пъти говорих в последните със заместник-кмета в Мендоса. Той ме убеждаваше, че хората в Аржентина не се тревожат нито за инфлацията, нито за каквито и да е кризи, стига Аржентина да печели. Убедих се, че е прав. В момента обаче шокът буквално блокира цялата държава. Плачат така, сякаш е умрял президента. Покъртително!", свидетелства популярният бизнесмен.

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
Зимната супа, която ще ни държи здрави за по-дълго време Зимната супа, която ще ни държи здрави за по-дълго време
ПИК TV x
ПИК TV! Руди Гела си изпроси наказание заради парламентарна изцепка, Йордан Цонев иска да участва в състезание с мотики (НА ЖИВО) ПИК TV! Руди Гела си изпроси наказание заради парламентарна изцепка, Йордан Цонев иска да участва в състезание с мотики (НА ЖИВО)
ново
Днес: 103
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК