Христо Крушарски от Аржентина: Тук е траур, мъртвило и рев

Световен футбол

Христо Крушарски от Аржентина: Тук е траур, мъртвило и рев

7909
на 24.11.2022
Христо Крушарски от Аржентина: Тук е траур, мъртвило и рев
Автор:   ПИК

Христо Крушарски, който все още е основен акционер в Локомотив Пловдив, разказа пред в. "Мач Телеграф" какво се случва в Аржентина, където е в момента след загубата на Лионел Меси и компания от Саудитска Арабия на Световното първенство в Катар.

препоръчано

"Такава мъка не съм виждал! Траурът продължава и днес. Много е тежко. Пълно мъртвило. Световните агенции и социалните мрежи са пълни със снимки. С думи е трудно да се опише. Такъв рев няма… По време на мача, който бе в 7 сутринта местно време, по улиците и куче не можеше да се срещне. Работният ден бе отложен. Във фабриката имам 40 работника и ми е трудно да ги гледам така сломени. Дойдоха като за погребение.

свързани новини

Който не е бил тук, той не знае какво е футболът в Аржентина, Бразилия, където отивам другата седмица, а и в цяла Южна Америка. Няколко пъти говорих в последните със заместник-кмета в Мендоса. Той ме убеждаваше, че хората в Аржентина не се тревожат нито за инфлацията, нито за каквито и да е кризи, стига Аржентина да печели. Убедих се, че е прав. В момента обаче шокът буквално блокира цялата държава. Плачат така, сякаш е умрял президента. Покъртително!", свидетелства популярният бизнесмен.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 септември - успехът не е изоставил Телците, Козирозите да се предпазват от грешки САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 септември - успехът не е изоставил Телците, Козирозите да се предпазват от грешки
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Пеевски каза може ли местните избори да разтурят управлението (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Пеевски каза може ли местните избори да разтурят управлението (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 56
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК