Христо Мутафчиев се ядосал на "Аз съм Наско" и го заплашил: Лично ще ти счупя ръцете, ако намалиш театрите на 5

Епицентър

Христо Мутафчиев се ядосал на "Аз съм Наско" и го заплашил: Лично ще ти счупя ръцете, ако намалиш театрите на 5

35205
на 06.07.2022
Христо Мутафчиев се ядосал на Аз съм Наско и го заплашил: Лично ще ти счупя ръцете, ако намалиш театрите на 5
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Ако оставиш само 5 театъра да съществуват, лично аз ще ти счупя ръцете. Това казал шефът на артистите в България Христо Мутафчиев на Атанас Атанасов, министърът на културата в оставка. Актьорът се оплака пред бТВ, че нямал никакви комуникации с властта. А било необходимо да се отпуснат средства за заплати до края на годината - иначе артистите излизали на протест.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Срещата с министъра, когото всички познават под името Аз съм Наско, станала случайно. Първо си разменили телефоните, после Мутафчиев му се обадил и се видели в кабинета му. Оттам-нататъка секретарката на Аз съм Наско отговаряла, че министърът е зает. Мутафчиев поискал пари за гилдията, а министърът му отговорил, че, ако поиска от финансовия министър средства, той щял да го попита какви реформи ще направи. 

Именно тогава актьорът му казал, че ще му супи ръцете, ако докара театрите до 5.

За първи път се сблъсквам с правителство, което не комуникира с браншовете, отсече Мутафчиев и обяви, че много се радва, че правителството си отива.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК