Христо Шопов окепазен от местно "Me Too"

АВТОРСКИ НОВИНИ

Христо Шопов окепазен от местно "Me Too"

361045
на 25.02.2024
Христо Шопов окепазен от местно Me Too
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Няма доказателства, че е размахвал пистолет и я е заплашвал с убийство", казва съдът и освобождава Христо Шопов от килията след тридневен престой и медийна дамга.

За мен е повече от ясно, че Шопов е окепазен, сготвен.

От местната луда. Която го плаши, видите ли, с Нова телевизия, и постоянно го снима с телефонче, докато нагло и системно запушва гаража му с колата си. Че и сина му намесва, който тепърва гради кариера.

Властите обаче нямаше да обърнат чак такова внимание на "местната луда", ако тя не беше чужденка, че и от Люксембург, най-джендърската и измислена държавица в ЕС. И ако не обсипваше с доноси (по типично либерастки модел) известен бял мъж.

"Местната луда" (всеки квартал си има такава, но поне не всички са наглекини от Люксембург) е местното "Me too". Пръска клевети и обществото е длъжно да ги приема на сляпа вяра.

"Насочи ми оръжие, заплаши ме с убийство, удари ме..."

И прокуратурата козирува, определя 72 часа арест, довежда актьора с белезници в съда. Жалка демонстрация, че "много се бачка", че и за звездите пощада няма!

Какво, че всичко се оказва пунта-мура и болно въображение - човекът вече е стигматизиран като криминал, мутра, продуцентите следващия път ще се замислят дали да го наемат на работа...

Случаят "Христо Шопов" беше тест за нашите правоохранителни органи и те не го издържаха. Вече всяка изкрейзила феминистка и псевдо-европейка може да ти съсипе живота. Общественият дискурс се гради по линията "Една жена каза". Същата история, като с бръщолевенията на прословутата съдийка Кака Владка Цариградска...

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на Промяната. Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на "Промяната". Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 126
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК